Διαγωνισμός της Sony μέσω Facebook για δύο συλλεκτικά PS4

Διαγωνισμός της Sony μέσω Facebook για δύο συλλεκτικά PS4

Η Sony προσφέρει δύο συλλεκτικά PlayStation 4 (PS4) 20th Anniversary Edition, γιορτάζοντας τα 20 χρόνια κυκλοφορίας της επιτυχημένης παιχνιδομηχανής. 

Η Sony γιορτάζει τα 20 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου PlayStation και η Sony Computer Entertainment Europe και προσφέρει σε δύο τυχερούς την ευκαιρία να αποκτήσουν τη συλλεκτική επετειακή κονσόλα «PlayStation 4 (PS4) 20th Anniversary Edition».

Οι νικητές θα επιλεγούν μέσω διαγωνισμού στη σελίδα του PlayStation στο Facebook. Ο διαγωνισμός  θα διαρκέσει από τις 3 Φεβρουαρίου  έως και την 1η Μαρτίου. Οι συμμετέχοντες καλούνται να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην ειδική εφαρμογή  που έχει δημιουργηθεί για τις ανάγκες του διαγωνισμού, στη σελίδα του PlayStation στο Facebook. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου.

Το «PlayStation 4(PS4) 20th Anniversary Edition» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο σε 12.300 τεμάχια παγκοσμίως, αριθμός που παραπέμπει στην ημερομηνία του αρχικού λανσαρίσματος του αυθεντικού PlayStation. Τα ελάχιστα κομμάτια που στάλθηκαν στην Ελλάδα δεν πρόκειται να διατεθούν προς πώληση.

.