Διαψεύδει η Νέα Δημοκρατία ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Διαψεύδει η Νέα Δημοκρατία ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της

Οι οφειλές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης οδήγησαν πιστωτές σε νομικές κινήσεις και καταδεικνύουν το οικονομικό αδιέξοδο της Συγγρού.

Της Βίκυς Σαμαρά

Οι οφειλές του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας οδήγησαν πιστωτές σε νομικές κινήσεις και καταδεικνύουν το οικονομικό αδιέξοδο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η εταιρεία Spot Thomson προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες σε ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που της οφείλει η Ν.Δ από σποτάκια, έρευνες και διαφημίσεις.

Ταυτόχρονα έχει έλθει εξώδικο από τράπεζα για οφειλές της Ν.Δ, ενώ οι εργαζόμενοι στο κόμμα είναι απλήρωτοι τρεις μήνες, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο. Πριν το Πάσχα πληρώθηκαν τον Ιανουάριο και το δώρο Πάσχα.

Ο γενικός διευθυντής του κόμματος Κώστας Τσιμάρας πάντως διαψεύδει τις σχετικές πληροφορίες.

Η Ν.Δ έχει λάβει συνολικά δάνεια ύψους 145 εκ ευρώ, σύμφωνα με παλαιότερη ερώτηση του πρώην ευρωβουλευτή Θοδωρή Σκυλακάκη στον πρώην Επίτροπο Χοακίν Αλμούνια, ο οποίος μάλιστα σε ερώτηση του κ. Σκυκαλακάκη και της Προέδρου της Οικονομικής και Νομισματικής Επιτροπής του Ευρωκοινοβουλίου Sharon Bowles, αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία έχουν σταματήσει από τις αρχές του 2013 να εξυπηρετούν την συντριπτική πλειοψηφία των δανείων που έχουν λάβει.

Πηγή: News247