Δίχως τέλος η σύγκρουση Τσίπρα – Ψυχάρη

Δίχως τέλος η σύγκρουση Τσίπρα – Ψυχάρη

Νέα σύγκρουση ΔΟΛ – κυβέρνησης για πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Τα Νέα».

Ακόμα ένα νέο επεισόδιο στη σύγκρουση Τσίπρα – Ψυχάρη προσθέτει σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Το πρωτοσέλιδο έχει τίτλο: «Άλαλα τα χείλη των εκβιαστών» και κατηγορεί την κυβέρνηση για σιωπή, αμηχανία και εμφανή απουσία εξηγήσεων για όσα συμβαίνουν σε ΜΜΕ και δικαιοσύνη.


Αναφέρεται στην αποκάλυψη το ΒΗΜΑΤΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ περί της αναφοράς της εισαγγελέως Γεωργίας Τσατάνη για πιέσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο στην υπόθεση Βγενόπουλου.

Επίσης, αναφέρει ότι η κυβερνητική εκπρόσωπος τοποθετήθηκε με ασαφή τρόπο στις συγκεκριμένες καταγγελίες του Σταύρου Ψυχάρη στο Βήμα της Κυριακής.

«Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης» αλλά κανείς πια δεν του δίνει σημασία, σχολιάζουν πηγές της κυβέρνησης σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ”.

Χθες ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε για κάποια ΜΜE: «Είχαν βάλει στόχο να ρίξουν αυτήν την κυβέρνηση στο δημοψήφισμα του καλοκαιριού, είχαν βάλει στόχο να ρίξουν την κυβέρνηση στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, είτε με ήττα, είτε με σύμπραξη σε διάφορα σχήματα».

Τώρα,τόνισε ο κ.Τσίπρας, «έχουν βάλει στόχο να δημιουργήσουν συνθήκες ανατροπής ενόψει της αξιολόγησης, αδιαφορώντας για τον κίνδυνο αποσταθεροποίησης, προκειμένου να γλιτώσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητές και να συνεχίσουν να ελέγχουν την οικονομική και πολιτική ζωή του τόπου».

Ο κ.Τσίπρας υπογράμμισε ότι η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα καταφέρουν, προσθέτοντας ότι «απέναντι στο πόλεμο που η κυβέρνηση υφίσταται από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ» απαντά με «τον δημοκρατικό διάλογο και την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πολίτες και την κοινωνία».