Το Appsterdam Greece στο Orange Grove

Το Appsterdam Greece στο Orange Grove

Επιλεγμένα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του Appsterdam έρχονται στην Ελλάδα. 

Το Appsterdam Greece διοργανώνει για δεύτερη φορά το Διεθνές Βήμα Ομιλητών, μία πρωτοβουλία που στόχο έχει να φέρει επιλεγμένα μέλη της παγκόσμιας κοινότητας του Appsterdam στην Ελλάδα.

Στις βραδιές που διοργανώνονται οι καλεσμένοι του Appsterdam έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν και να παρουσιάσουν το έργο τους στο αθηναϊκό κοινό και επιπλέον να ανταλλάξουν ιδέες και να αναπτύξουν δεσμούς με την εγχώρια σκηνή του τεχνολογικού επιχειρείν.

Αυτή την Παρασκευή, 21 του μηνός, στο Orange Grove θα βρίσκεται ο John C. Fox.

Ο John C. Fox είναι software developer από το San Fransisco, με μεγάλη εμπειρία σε iOS, Mac και web applications. Είναι ειδικευμένος στην ψηφιακή αφήγηση, time-based media annotation, και Digital Asset Management. Μερικά από τα project που έχει λανσάρει με επιτυχία είναι η εφαρμογή MemoryMiner και η εφαρμογή Findery για iPhone.

Η ομιλία του δεν θα επικεντρωθεί στο τεχνικό κομμάτι δημιουργίας μίας εφαρμογής, των γλωσσών προγραμματισμού ή toolkits, αλλά στο πάθος για δημιουργία και πως αυτό είναι που στο τέλος προσδιορίζει την επαγγελματική επιτυχία και καταξίωση των software developers.

Για εγγραφές δείτε εδώ.

Διαβάστε ακόμη: Διεθνής Σκηνή Ομιλητών από το Appsterdam Greece