Δείτε πώς είναι τα χέρια ενός νοσηλευτή μετά από 8 ώρες διενέργειας τεστ

Δείτε πώς είναι τα χέρια ενός νοσηλευτή μετά από 8 ώρες διενέργειας τεστ
Ειδικά κλιμάκια ιατρών και νοσηλευτών πραγματοποιούν δειγματοληπτικούς ελέγχους για κορονοϊό σε ταξιδιώτες που φθάνουν στο λιμάνι του Πειραιά, Κυριακή 16 Αυγούστου 2020. Τυχαιοποιημένους ελέγχους για τον νέο κορονοϊό σε ταξιδιώτες που επιστρέφουν στην Αθήνα από τις διακοπές τους, πραγματοποιούν από το πρωί στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας ειδικά κλιμάκια του Συντονιστικού Κέντρου της Περιφέρειας Αττικής και του Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας. Τα δειγματοληπτικά τεστ θα συνεχιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας μέχρι τη δύση του ήλιου. Στόχος είναι η τυχόν ανεύρεση θετικών στον κορονοϊό ταξιδιωτών αλλά και η ευαισθητοποίηση όσων επιστρέφουν από τις διακοπές, ώστε να προασπίσουν κατά την επάνοδό τους στην Αττική το κοινωνικό σύνολο από την τυχόν διασπορά ιού SARS-CoV-2 στο περιβάλλον τους ή στην κοινότητα και ιδιαίτερα σε ευπαθείς ομάδες. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η τεράστια προσπάθεια που καταβάλλεται από τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού είναι συγκινητική και άξια θαυμασμού.

Μία από τις εικόνες που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες είναι αυτή που ανάρτησε ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμενέας στο Twitter και αποτυπώνει πώς είναι τα χέρια ενός νοσηλευτή, μετά από 8 συνεχόμενες ώρες διενέργειας τεστ κορωνοϊού.

«Οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής αξίζουν τον θαυμασμό μας! Στα χέρια του νοσηλευτή του ΕΟΔΥ, μετά από 8 συνεχόμενες ώρες διενέργειας τεστ για COVID-19, αποτυπώνεται η τεράστια προσπάθεια των εργαζομένων μας! Σας ευχαριστούμε!» έγραψε ο Π. Αρκουμανέας.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter: