Δωρεά 100 μόνιτορ για ΜΕΘ και 100.000 μασκών από την Pfizer Hellas

Δωρεά 100 μόνιτορ για ΜΕΘ και 100.000 μασκών από την Pfizer Hellas
Photo:
Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στην προμήθεια των υλικών και προβλέπεται η σταδιακή τους παράδοση στο Ε.Σ.Υ. εντός των επόμενων 10 ημερών

Ανταποκρινόμενη στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στο σύστημα υγείας της χώρας μας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Pfizer Hellas, δωρίζει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (Ε.Σ.Υ.) 100 monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών, για τον εξοπλισμό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ.. Ταυτόχρονα, δωρίζει και 100.000 ειδικές προστατευτικές μάσκες τύπου FFP2 για χρήση από τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Ε.Σ.Υ..

Ήδη η εταιρεία έχει προχωρήσει στην προμήθεια των υλικών και προβλέπεται η σταδιακή τους παράδοση στο Ε.Σ.Υ. εντός των επόμενων 10 ημερών.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer Hellas, Ζαχαρίας Ραγκούσης, η εταιρεία εδώ και 60 χρόνια εργάζεται για τη φροντίδα των ασθενών στην Ελλάδα. Σήμερα, σε μια περίοδο όπου η χώρα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή υγειονομική απειλή, δεν θα μπορούσε να λείπει η συνεισφορά της.