Δωρεά 20 οχημάτων στην Πυροσβεστική από την Παπαστράτος

Δωρεά 20 οχημάτων στην Πυροσβεστική από την Παπαστράτος

Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4x4, ελαφρού τύπου - «Να βρουν μιμητές τέτοια παραδείγματα», δήλωσε η Όλγα Γεροβασίλη.

Η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, συναντήθηκε σήμερα, με εκπροσώπους της εταιρείας «Παπαστράτος», με αφορμή τη δωρεά 20 οχημάτων στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Η δωρεά ύψους 1 εκατ. ευρώ, αφορά σε 20 υδροφόρα οχήματα 4×4, ελαφρού τύπου με δεξαμενές 600 λίτρων, τα οποία θα κατανεμηθούν από το Πυροσβεστικό Σώμα σε νησιά του Αιγαίου.

Η κ. Γεροβασίλη ευχαρίστησε για τη συνεισφορά της εταιρείας ώστε να καλυφθούν ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος, επισημαίνοντας ότι στα χρόνια της κρίσης κατέστη αναγκαιότητα η σύμπραξη του ιδιωτικού τομέα για κοινωφελείς σκοπούς. Εξέφρασε δε την ελπίδα, αυτό το παράδειγμα να βρει κι άλλους μιμητές.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος αντιστράτηγος Βασίλης Ματθαιόπουλος, ο επιτελάρχης του ΠΣ υποστράτηγος Αναστάσιος Σωτήρχος, εκ μέρους της «Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης» ο πρόεδρος Γιώργος Καλογερόπουλος, από την εταιρεία «Παπαστράτος» ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Χρήστος Χαρπαντίδης, ο αντιπρόεδρος Ιάκωβος Καργαρώτος και η διευθύντρια επικοινωνίας και βιωσιμότητας Χριστίνα Ακουρή.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνας Παπακώστα-Σιδηροπούλου με τον κ. Χρήστο Χαρπαντίδη και τον κ. Ιάκωβο Καργαρώτο, με τους οποίους συζήτησε το ζήτημα του παράνομου εμπορίου καπνικών προϊόντων, καθώς επίσης και η συμβολή του υπουργείου στην πατάξη αυτών των φαινομένων.