Δωρεάν διακοπές στη Νέα Ζηλανδία σε όσους κλείσουν … μία συνέντευξη

Δωρεάν διακοπές στη Νέα Ζηλανδία σε όσους κλείσουν … μία συνέντευξη
Photo:

Αναζητάτε μία θέση εργασίας; Η πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας αναζητά ειδικούς στις καινοτόμες επιστήμες από όλο τον κόσμο προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία.

Ο τομέας της τεχνολογίας στην πρωτεύουσα της Νέας Ζηλανδίας, Ουέλλινγκτον, αναζητά ειδικούς στις καινοτόμες επιστήμες από όλο τον κόσμο προσφέροντάς τους μια μοναδική ευκαιρία: Δωρεάν διακοπές σε όσους αποδεχτούν την πρόσκληση και επιλεγούν.

Πρόκειται για το πρόγραμμα Looksee, το οποίο σε συνεργασία με το πρακτορείο οικονομικής ανάπτυξης της πόλης και μια εταιρείας που ειδικεύεται στην αναζήτηση εξειδικευμένου προσωπικού θα φιλοξενήσει 100 τυχερούς υποψηφίους, πληρώνοντάς τους αρχικά τα αεροπορικά εισιτήρια, αλλά και τη διαμονή τους.

Κύριος στόχος είναι να προσφέρουν θέσεις εργασίας στους καλύτερους υποψηφίους.

Σημειώνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ως τις 20 Μαρτίου, με το ταξίδι να υπολογίζεται για τις αρχές Μαΐου.

«Αναζητάμε τους 100 από τους καλύτερους του κόσμου να συμπληρώσουν 100 υπέροχες θέσεις εδώ στο Ουέλλινγκτον. Τέσσερις ημέρες με προκαθορισμένα ραντεβού, συναντήσεις και εξερευνήσεις στην πόλη, με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Στο τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν προσφορές εργασίας που δεν περιμένατε ποτέ πως υπήρχαν σε ένα μέρος και έναν τρόπο ζωής που δεν φανταζόσουν», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ειδική ιστοσελίδα.