Δωρεάν σεμινάρια εξ αποστάσεως για Risk και Crisis Management από την TÜV HELLAS

Δωρεάν σεμινάρια εξ αποστάσεως για Risk και Crisis Management από την TÜV HELLAS
Αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των εισηγητών της και θέλοντας να συμβάλλει θετικά στη διερεύνηση του νέου τοπίου που διαμορφώνεται στον επιχειρηματικό κόσμο η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εγκαινιάζει μια σειρά από δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) πραγματοποιεί δωρεάν στις 30 και 31 Μαρτίου, δίωρες, ανοικτές και εξ αποστάσεως ενημερώσεις σεμιναριακού χαρακτήρα, στα πλέον επίκαιρα θέματα «RISK & CRISIS MANAGEMENT EN ΜΕΣΩ COVID-19».

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, αξιοποιώντας την πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία των εισηγητών της και θέλοντας να συμβάλλει θετικά στη διερεύνηση του νέου τοπίου που διαμορφώνεται στον επιχειρηματικό κόσμο η TÜV HELLAS (TÜV NORD) εγκαινιάζει μια σειρά από δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας στη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε.

Εισηγητής και στα δύο σεμινάρια θα είναι ο κ. Νέστορας Παπαρούπας, Risk & Crisis Product Manager της TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Περισσότερες πληροφορίες για την εξ αποστάσεως πραγματοποίηση των σεμιναρίων είναι διαθέσιμες στον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2WqA9pQ.