Έχετε ξεχάσει τι είναι ο έρωτας;

Έχετε ξεχάσει τι είναι ο έρωτας;

Η ομάδα Beetroot μας θυμίζει το πιο συναρπαστικό στοιχείο της ζωής μας.

Κάποιοι από εμάς έχουν ξεχάσει τι είναι ο έρωτας αλλά, μάλλον κανείς μας δεν έχει ξεχάσει πως είναι ο έρωτας. Η ομάδα Beetroot συγκαταλέγεται σε εκείνους που θυμούνται ακριβώς τη μορφή του έρωτα και του δίνουν σάρκα και οστά μέσα από τα μάτια των καλλιτεχνών. Η έκθεση της ομάδας με τίτλο «Έρως» θα βρίσκεται στη γκαλερί a.antonopoulou art ακόμα λίγες μέρες -μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.

Θέμα ο έρωτας ως μια αυτοτελής και άδολη ανθρώπινη πρακτική, ουσιαστικής σημασίας, για την ισορροπία του ατόμου και τελικά ολόκληρης της κοινωνίας. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε παραπάνω. Η έκθεση στηρίζει την ελπίδα και την πρακτική της ανθρώπινης έλξης, που δεν είναι άλλη από την ερωτική επιθυμία. Πείτε μας κι άλλα.

Στις δραστηριότητες της ομάδας Beetroot συμπεριλαμβάνεται η επιτυχημένη έκθεση «error» στην ίδια γκαλερί, αλλά και «τα τέρατα» της Ελληνικής Μυθολογίας στο Μουσείο Μπενάκη.

Κι αν δεν ξέρετε την ομάδα αυτή είναι σίγουρα καιρός να την μάθετε. Πρόκειται για τη Beetroot Design Group που έχει βραβευτεί πολλάκις για το αξιόλογο έργο της. Ανάμεσα στις διεθνείς διακρίσεις της ξεχωρίζουν τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής και Εικονογράφησης (ΕΒΓΕ) με τα οποία η Beetroot βραβεύτηκε το 2006, το 2008, το 2010 και το 2012. Ανώτερη διάκριση στα European Design Awards το 2008 αλλά και κατάκτηση του red dot Design Agency Award το 2011 για το καλύτερο γραφείο οπτικής επικοινωνίας στον κόσμο!

Εδώ λοιπόν δεν είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Είναι άλλα λόγια να ερωτευόμαστε…

Μπορείτε να επισκεφθείτε την έκθεση από Τετάρτη έως Παρασκευή τις ώρες 14.00-20.00 και Σάββατο 12.00-16.00 στην γκαλερί a.antonopoulou art στην οδό Αριστοφάνους 20 στου Ψυρρή. Η είσοδος είναι ελεύθερη ενώ η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Ιανουαρίου. Αν δεν έχετε πάει ήδη.. ειλικρινά μην την χάσετε.