Έχεις μια νέα επιχειρηματική ιδέα; Πήγαινέ την στο EkinisiLAb του «Δημόκριτου»

Έχεις μια νέα επιχειρηματική ιδέα; Πήγαινέ την στο EkinisiLAb του «Δημόκριτου»

Πρόσκληση σε νέους και νέες που θέλουν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. 

Ο «Δημόκριτος» καλεί όποιον έχει μία πρωτότυπη νέα ιδέα και θέλει να την κάνει επιτυχημένη επιχείρηση, να καταθέσει την ιδέα του στο «εργαστήριο εκκίνησης» EkinisiLAB, που ξεκινά ένα νέο κύκλο προγραμμάτων στήριξης καινοτομικής επιχειρηματικότητας.

Πρόκειται για ένα οργανωμένο περιβάλλον στήριξης της νέας επιχειρηματικότητας με έμφαση στην καινοτομία, στην εξωστρέφεια και στην τεχνολογική γνώση. Στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους που διαθέτει, προσφέρει:

– Φιλοξενία του επίδοξου επιχειρηματία σε οργανωμένο περιβάλλον στήριξης.
– Καθοδήγηση (coaching) και συμβουλευτική για τη διαμόρφωση στρατηγικής, τον επιχειρηματικό σχεδιασμό και την προβολή και προώθηση των νέων προϊόντων στην αγορά.
– Επιμόρφωση για την αποτελεσματική οργάνωση και λειτουργία μιας νέας επιχείρησης.
– Στήριξη για δικτύωση από υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων-μελών του ΣΕΒ με πολυετή εμπειρία, καθώς και από το δίκτυο των επιχειρήσεων-υποστηρικτών του EkinisiLAB.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 30/10/2014 στο www.ekinisilab-sev.gr για να υποστηριχθούν από το EkinisiLAB που στεγάζεται στο κτίριο της οδού Καρύτση 5, στο κέντρο της Αθήνας (στάση μετρό Πανεπιστήμιο).

Εναλλακτικά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 15/11/2014 στο www.sev4enterprise.org.gr για να υποστηριχθούν από το EkinisiLAB που στεγάζεται στη Βιβλιοθήκη του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε «Δημόκριτος», στην Αγία Παρασκευή (στάση μετρό Νομισματοκοπείο).