ΕΥ Ελλάδας: Φορολογικές υπηρεσίες με… «σήμα γνησιότητας»

ΕΥ Ελλάδας: Φορολογικές υπηρεσίες με… «σήμα γνησιότητας»
Photo:

Η εταιρεία κατακτά για έκτη χρονιά το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year».

Το διεθνούς φήμης φορολογικό περιοδικό International Tax Review (ITR) απένειμε στην ΕΥ Ελλάδας, για έκτη χρονιά, το βραβείο «National Transfer Pricing Firm of the Year», για την παροχή υψηλού επιπέδου φορολογικών υπηρεσιών στον τομέα ενδοομιλικών συναλλαγών (transfer pricing), κατόπιν αξιολόγησης ελεγκτικών και συμβουλευτικών εταιρειών παγκοσμίως.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σε Ευρωπαϊκό επίπεδο η ΕΥ κατάφερε να αποσπάσει άλλη μια σημαντική διάκριση, κατακτώντας το βραβείο «European Tax Compliance & Reporting Firm of the Year».

Η επίσημη τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grosvenor House Hotel στο Λονδίνο στις 21 Μαΐου 2015.

Ο κ. Στέφανος Μήτσιος, επικεφαλής του φορολογικού τμήματος της ΕΥ Ελλάδας, επεσήμανε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για τις διακρίσεις που απέσπασε φέτος, για ακόμα μια φορά η ΕΥ, τόσο σε εγχώριο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς αντικατοπτρίζουν το όραμα της ΕΥ να συνεχίζει να παρέχει με συνέπεια και ακρίβεια, υψηλής ποιότητας φορολογικές υπηρεσίες. Οι έμπειροι επαγγελματίες μας, καθώς και η διεθνής μας πείρα και τεχνογνωσία, αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που συντέλεσαν στην επίτευξη αυτής της σημαντικής, διεθνούς διάκρισης. Σε ένα τόσο δυναμικό και ευμετάβλητο φορολογικό καθεστώς, η αποφυγή λαθών, η διαρκής ενημέρωση, η συστηματική εκπαίδευση και η υιοθέτηση καινοτόμων μεθόδων και εφαρμογών, αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για μια σταθερή και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.»