Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην δικηγόρο που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια

Ευχές για ταχεία ανάρρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ στην δικηγόρο που τραυματίστηκε στα Εξάρχεια
Άνδρες των ΜΑΤ προσπαθούν να αποφύγουν βόμβες μολότοφ που πέταξαν διαδηλωτές κατά τη διάρκεια επεισοδίων που σημειώθηκαν μετά το τέλος της πορείας της 44ης επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου το 1973, στην Αθήνα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017. Επεισόδια σημειώθηκαν στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών, μετά την ολοκλήρωση της πορείας για το Πολυτεχνείο. ΑΠΕ ΜΠΕ /ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου, προκαλεί αποτροπιασμό, αναφέρεται στην ανακοίνωση. 

Τον αποτροπιασμό του για τον τραυματισμό της δικηγόρου από ρίψη φωτοβολίδας χθες κατά τη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια εξέφρασε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:
«Η τυφλή επίθεση και ο σοβαρός τραυματισμός της δικηγόρου και πανεπιστημιακού από ρίψη φωτοβολίδας στο πόδι της, κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών επεισοδίων, προκαλεί αποτροπιασμό.

Τέτοιες ενέργειες προσιδιάζουν μόνο σε φασιστικές, εγκληματικές πρακτικές, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κοινωνικές διαμαρτυρίες ή οποιοδήποτε κίνημα, και είναι απολύτως καταδικαστέες.

Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στην τραυματία και της ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση.»

Σημειώνεται ότι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ στο πόδι η δικηγόρος που επέστρεφε στο σπίτι της όταν Η φωτοβολίδα εκτοξεύτηκε πιθανότατα από πυροσωλήνα.