Εκατό εκατομμύρια Likes για την Σακίρα

Εκατό εκατομμύρια Likes για την Σακίρα

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια έσπασε το ρεκόρ Γκίνες με τα περισσότερα Likes στο Facebook.

Η Σακίρα είναι, και με τη βούλα των ρεκόρ Γκίνες, ο άνθρωπος που έσπασε το ρεκόρ των social media καθώς ξεπέρασε για πρώτη φορά το φράγμα των 100 εκατομμυρίων Likes στη σελίδα της στο Facebook.

Η Κολομβιανή ποπ σταρ ξεπέρασε αυτό το ρεκόρ μετά το ανέβασμα μιας φωτογραφίας της στο στάδιο Μαρακανά λίγο πριν την παρουσία της στην τελετή λήξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στη Βραζιλία.

Η εικόνα αυτή μάζεψε από μόνη της 3,5 εκατ. Likes μέσα σε τέσσερις μόλις μέρες, αποτελώντας τη δημοφιλέστερη της τραγουδίστριας μέχρι στιγμής στο Facebook.

Το ρεκόρ της Σακίρα διαδέχθηκε αυτό των επίσης σταρ του τραγουδιού, Ριάνα και Έμινεμ.

Η Σακίρα ευχαρίστησε τους fan της για αυτό το ρεκόρ με ένα μήνυμα, λέγοντας ότι «είναι ιδιαίτερα τιμητικό για μένα να φτάσω αυτό το ρεκόρ, καθώς δεν είναι τίποτε άλλο από μια έκφραση της αγνής επαφής με τους θαυμαστές μου σε ολόκληρο τον κόσμο».

 

Σχολιάζοντας το ρεκόρ της Σακίρα, ο αντιπρόεδρος επικοινωνίας του Faceboook, Τζάστιν Οσόφσκι, δήλωσε «ο συνδυασμός της παγκόσμιας επιρροής της Σακίρα, η αυθεντική επαφή της με το κοινό και η χρήση του Facebook ως μια πλατφόρμα multi-media από την ίδια, έφτασε σε αυτό το ιστορικό ρεκόρ των 100 εκατ. fans».

Με αφορμή το γεγονός αυτό, η Facebook δημιούργησε ένα ξεχωριστό infographic με την πορεία της μέχρι το μαγικό νούμερο 100.000.000.

 

Διαβάστε ακόμη:

Το Facebook σταματά τη «βιομηχανία likes» των Pages του

Facebook: Από 25 likes σε 1 δισ. χρήστες

Η μεγάλη «business» των Likes