Eκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Για καθαρή νίκη μιλούν στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη με ποσοστό 55%

Eκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Για καθαρή νίκη μιλούν στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη με ποσοστό 55%
Ï õðïøÞöéïò ãéá ôçí ðñïåäñßá ôïõ ÓÕÑÉÆÁ - ÐÓ ÓôÝöáíïò ÊáóåëÜêçò ðñïóÝñ÷åôáé ãéá íá áóêÞóåé ôï åêëïãéêü ôïõ äéêáßùìá óôï åêëïãéêü êÝíôñï ôïõ Ðåñéóôåñßïõ, ÊõñéáêÞ 17 Óåðôåìâñßïõ 2023. Óôéò 8 ôï ðñùß Üíïéîáí ïé êÜëðåò ãéá ôçí áíÜäåéîç íÝïõ ðñïÝäñïõ óôïí ÓÕÑÉÆÁ- ÐñïïäåõôéêÞ Óõììá÷ßá, õðïøÞöéïé åßíáé ïé: ¸öç Á÷ôóéüãëïõ, Íßêïò ÐáððÜò, ÓôÝöáíïò ÊáóåëÜêçò, ÓôÝöáíïò ÔæïõìÜêáò êáé Åõêëåßäçò Ôóáêáëþôïò. ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Εκτιμάται πως ψήφισαν περισσότερα από 133.000 μέλη.

Στις 9μ.μ. έκλεισαν οι κάλπες στα εκλογικά κέντρα, για την ανάδειξη του επόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ , μετά την παράταση μίας ώρας που είχε νωρίτερα δοθεί.

Εκτιμάται πως ψήφισαν περισσότερα από 133.000 μέλη. Tην προηγούμενη Κυριακή είχαν ψηφίσει περίπου 149.000 μέλη, εκ των οποίων τα 43.000 ήταν νέα.

Στο επιτελείο του Στέφανου Κασσελάκη κάνουν λόγο για καθαρή νίκη επί της Έφης Αχτσιόγλου με ποσοστό 55 – 58%.

Ήδη έχει ξεκινήσει η καταμέτρηση των ψήφων και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις 11.00 θα γίνουν ανακοινώσεις από τον πρόεδρο της ΚΕΦΕ Γιάννη Δρόσο, με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος.

Ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ψήφισε για τον επόμενο πρόεδρο της παράταξης σε εκλογικό κέντρο της Καισαριανής, στέλνοντας μήνυμα ενότητας.

Αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μαζική ανταπόκριση των μελών στη δεύτερη κάλπη, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Οι μεγάλοι αγώνες που έχουμε να δώσουμε μπροστά μας δεν είναι οι εσωκομματικοί αγώνες, είναι αγώνες στο κοινωνικό πεδίο και θα τους δώσουμε όλοι και όλες μαζί ενωμένοι για να στηρίξουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά την κοινωνία και να φέρουμε σύντομα τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και την προοδευτική παράταξη σε τροχιά διακυβέρνησης».