Έκπτωση για τους κατόχους Mastercard από την Hellas Direct

Έκπτωση για τους κατόχους Mastercard από την Hellas Direct

Δείτε πώς μπορείτε να βγείτε κερδισμένοι από αυτήν την προσφορά.

Mastercard και Hellas Direct συνεργάζονται για να προσφέρουν την ευκαιρία έκπτωσης στην αφάλεια αυτοκινήτων.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι επισκέπτονται στην ιστοσελίδα www.hellasdirect.gr από 1 Φεβρουαρίου έως και 31 Ιουλίου 2017, υπολογίζουν το ασφάλιστρο του αυτοκινήτου σας και, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε κάρτα Mastercard (χρεωστική, πιστωτική ή προπληρωμένη) κερδίζουν άμεσα €10 έκπτωση στην αξία της ασφάλειάς σας. Η έκπτωση αφορά οποιαδήποτε μορφή ασφαλιστηρίου συμβολαίου αυτοκινήτου.

Η Ιωάννα Μίγγου, Marketing Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία μας με την Hellas Direct αποτελεί μέρος της συνεχούς προσπάθειάς μας να επιβραβεύουμε τους καταναλωτές, για την επιλογή τους να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους γρήγορα, απλά και με ασφάλεια, δείχνοντας εμπιστοσύνη στη Mastercard».

Η Μαριλώρα Καμπάνη, Corporate Communications Manager της Hellas Direct δήλωσε επίσης: «Η Mastercard αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη μας και χαιρόμαστε πολύ που θα πάμε τη συνεργασία μας στο επόμενο βήμα».

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε τη σελίδα της Mastercard στο Facebook, μπείτε στο www.mastercard.gr ή το www.hellasdirect.gr.