Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Ο όρος που του επιβλήθηκε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Ο όρος που του επιβλήθηκε
Ο ανεξάρτητος βουλευτής, πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος (Κ) οδηγείται εκτός Ολομελείας από τη Φρουρά της Βουλής, Τετάρτη 24 Απριλίου 2024. Σοβαρότατο επεισόδιο σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής μεταξύ του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένου, και του ανεξάρτητου βουλευτή, Κωνσταντίνου Φλώρου, με τον τελευταίο να γρονθοκοπεί τον πρώτο ο οποίος μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο ιατρείο της Βουλής. Αφορμή ήταν η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής της άρσης ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, η υπόθεση του οποίου αφορούσε συκοφαντική δυσφήμιση μέσω ψευδούς λογαριασμού σε κοινωνικό δίκτυο που είχε υποβάλει αξιωματικός ε.α του Πολεμικού Ναυτικού. Ο κ Φλώρος, του οποίου ο πατέρας είχε κάνει τη μήνυση κατά του κ. Βελόπολου, είχε ζητήσει να πάρει το λόγο στην Ολομέλεια ωστόσο ο κανονισμός δεν το επέτρεπε και δεν του δόθηκε, αντιδρώντας στην αναφορά του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνου Χήτα, για καραμπινάτη προεκλογική πολιτική σκοπιμότητα που παρότι δεν αφορά τον κ. Βελόπουλο ζήτησε την άρση Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Τι υποστήριξε κατά την απολογία του για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου.

Ελεύθερος αφέθηκε ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τους “Σπαρτιάτες”, Κωνσταντίνος Φλώρος, μετά την απολογία του για την επίθεση σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου στο περιστύλιο της Βουλής.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας επέβαλαν στον ανεξάρτητο βουλευτή όρο να μην προσεγγίζει σε απόσταση μικρότερη των 50 τον Βασίλη Γραμμένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος για αυτόφωρο κακούργημα που επισύρει ποινή κάθειρξης 10 ετών, δήλωσε μετανιωμένος για το περιστατικό που τον έφερε ενώπιον της Δικαιοσύνης, αρνούμενος ότι γρονθοκόπησε τον κ. Γραμμένο.

Στα δικαστήρια βρέθηκε νωρίτερα για να καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Διονύσης Βαλτογιάννης ο οποίος ήταν παρών εντός της αίθουσας κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής. Κατά τον μάρτυρα, ήταν ο κ. Γραμμένος που μίλησε με χυδαίο τρόπο στον κατηγορούμενο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: