Ελλάδα βλέπει και για το 2014 η Easyjet

Ελλάδα βλέπει και για το 2014 η Easyjet

H διοίκηση της εταιρείας θεωρεί ότι τα ελληνικά νησιά θα είναι από τους κορυφαίους προορισμούς για το επόμενο καλοκαίρι.

Χωρίς να συμπεριλαμβάνει κάποιον νέο ελληνικό προορισμό ξεκίνησε την καμπάνια της για τη νέα αεροορική περίοδο η Easyjet, όμως, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας low-cost άφησε ανοιχτό στον σχεδιασμό για το καλοκαίρι του 2014 να επεκταθεί περαιτέρω η σύνδεση με ελληνικούς προορισμούς.

Αναφερόμενη στον νέο σχεδιασμό,  η εμπορική διευθύντρια του Ομίλου Καθ Λιν είπε: «Κατά την ανάπτυξη νέων προορισμών εξετάζουμε πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των αναδυόμενων τάσεων διακοπών και τα σχόλια των πελατών για να προσφέρουμε τη σωστή επιλογή πτήσεων σε μια εντυπωσιακή τιμή. Σε αυτά τα πλαίσια πιστεύουμε ότι ανάμεσα στους βασικούς προορισμούς για  το καλοκαίρι του 2014 θα είναι τα ελληνικά νησιά».

Οι νέοι προορισμοί για το καλοκαίρι του 2014 αναμένεται να ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η easyjet έχει παρουσία σε δώδεκα ελληνικά αεροδρόμια -το τελευταίο ήταν της Καλαμάτας το οποίο προστέθηκε τον Ιούλιο- συνδέοντάς τα με Μεγάλη Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία και Γερμανία. Για την τρέχουσα χρήση, η  εκτίμηση της διοίκησης για την Ελλάδα έκανε λόγο για αύξηση της επιβατικής κίνησης της τάξης του 11%.

Διαβάστε ακόμη: Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του 2013