Ένα «έξυπνο» μαξιλάρι βάζει τέλος στο… ροχαλητό!

Ένα «έξυπνο» μαξιλάρι βάζει τέλος στο… ροχαλητό!

Το «μαγικό» μαξιλάρι αντιλαμβάνεται πότε ροχαλίζετε και σας κουνά ανεπαίσθητα για να σταματήσετε.

Τέρμα στις ατελείωτες άυπνες νύχτες υπόσχεται να βάλει το «έξυπνο» μαξιλάρι της εταιρείας Hammacher Schlemmer που σταματά το ροχαλητό, τη «μάστιγα» αυτή με την οποία όλοι -εάν δεν ροχαλίζουμε οι ίδιοι- έχουμε βρεθεί κάποια στιγμή στη ζωή μας αντιμέτωποι.

Χρησιμοποιώντας ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο με ρυθμιζόμενη ευαισθησία, το μαξιλάρι ακούει το δυνατό ή ελαφρύ ροχαλητό και αυτόματα ενεργοποιεί έναν εσωτερικό θώκο με αέρα, που αυξάνει κατά μερικά χιλιοστά το ύψος του μαξιλαριού. Η ανεπαίσθητη αυτή κίνηση «ταρακουνά» το άτομο που ροχαλίζει, το οποίο στη συνέχεια μετακινεί το κεφάλι ή το σώμα του ελαφρώς, αναπνέοντας και πάλι καθαρά χωρίς καν να ξυπνήσει!

Το μαξιλάρι διαθέτει μάλιστα μία περίοδο χάριτος 30 λεπτών όταν πέφτετε για ύπνο, δίνοντας σας αρκετό χρόνο να κοιμηθείτε προτού ενεργοποιήσει τον μηχανισμό κατά του ροχαλητού.

Το «μαγικό» αυτό μαξιλάρι κοστίζει περίπου 150 δολάρια και για να λειτουργεί πρέπει να βρίσκεται στην πρίζα όλη τη νύχτα. Ίσως το τέλειο δώρο για του Αγ. Βαλεντίνου, στο ταίρι ή στον εαυτό σας!

Διαβάστε ακόμη: Ξεκινήστε να φτιάχνετε το «έξυπνο» σπίτι