Ένα γιαούρτι για τη Shakira

Ένα γιαούρτι για τη Shakira
Photo:

Η Κολομβιανή σούπερσταρ είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της εταιρείας γαλακτοκομικών Danone. 

«Η καλή διάθεση ξεκινά από μέσα σου» είναι το μότο της εταιρείας Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε και ποιος μπορούσε να το υποστηρίξει καλύτερα από την Κολομβιανή σούπερσταρ Shakira, η οποία ξεχειλίζει θετική ενέργεια.

«Η φροντίδα της εσωτερικής μας υγείας είναι το κλειδί για την προσωπική μας ευημερία» , επισημαίνει η διεθνούς φήμης σούπερσταρ Shakira κρατώντας το «Dare to Feel Good» του Activia κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη Βαρκελώνη.

Το νέο τραγούδι «Dare (La La La)» -που περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουργιο της άλμπουμ  που κυκλοφορεί στις 25 Μαρτίου 2014, αποτελεί το soundtrack της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας. Η διαφήμιση δημιουργήθηκε από την Vinizius Young & Rubicam της Βαρκελώνης και αποτελεί την πρώτη παγκόσμια εκστρατεία επικοινωνίας του Activia, που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο την 16η Μαρτίου 2014.

Διαβάστε ακόμα: Chillbox: Ελληνικό παγωμένο γιαούρτι στη Νέα Υόρκη

Την καλλιτεχνική επιμέλεια ανέλαβε ο διεθνούς φήμης φωτογράφος και σκηνοθέτης Jaume de Laiguana, σε συνεργασία με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη Eugenio Caballero και τον βραβευμένο Javier Aguirresarobe.

«Το πρόσωπο της Shakira αποτελεί την ιδανική επιλογή για την επικοινωνία της καλής εσωτερικής υγείας και ευεξίας μέσω της φροντίδας του πεπτικού» όπως τονίζει η Μιράντα Δεκάζου, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της Danone Γαλακτοκομικά Προϊόντα Α.Ε., υπογραμμίζοντας πως «Η παγκοσμίου φήμης performer αποτελεί εξαιρετικό παράδειγμα της αξίας που έχει η καλή διάθεση που ξεκινά από μέσα, στην ατομική έκφραση μέσω του χορού».

1/3