Travelplanet24: Ένα πραγματικό ελληνικό success story στο Startup Grind

Travelplanet24: Ένα πραγματικό ελληνικό success story στο Startup Grind

Κερδίστε προσκλήσεις για να ακούσετε την ιστορία του coFounder & CEO της TravelPlanet24, Φίλιππου Μπρίνκμαν, την Τρίτη 17 Μαρτίου στο 6ο Startup Grind Athens.

Ένα πραγματικό success story από τον Ελληνογερμανό επιχειρηματία που βλέπει την εταιρεία του να δραστηριοποιείται σε 39 αγορές σε όλον τον κόσμο θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε από κοντά στο Startup Grind Μαρτίου. Ο λόγος για τον Φίλιππο Μπρίνκμαν, coFounder & CEO της TravelPlanet24, μιας από τις 10 μεγαλύτερες e-commerce εταιρείες στην Ελλάδα.

O 35χρονος επιχειρηματίας, που κατέχει μια θέση στη λίστα του Fortune 40 under 40 έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μια από τις μεγαλύτερες χρηματοδοτήσεις ελληνικών εταιρειών μέσα από τα χρηματοδοτικά κεφάλαια Elikonos Jeremie Fund και Odyssey Jeremie Partners.

Η χρηματοδότηση των 3,5 εκατ. ευρώ που συντονίστηκε από την First Athens Corporate Finance και αποτελεί τον «καρπό» μιας επιτυχημένης διαδικασίας συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση κεφαλαίου που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ελλάδα με κεφάλαια από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (EIF), μέσω του επενδυτικού προγράμματος Jeremie.

Πως πέτυχε τη χρηματοδότηση αυτή; Πως κατάφερε  με άρμα τον τουρισμό, να κυριαρχήσει σε μια τόσο ανταγωνιστική αγορά και μάλιστα να εξάγει τις υπηρεσίες του στο εξωτερικό;

Ο Φίλιππος Μπρίνκμαν  θα βρεθεί την Τρίτη 17 Μαρτίου στο 6ο Startup Grind Athens για να δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά τα ερωτήματα, να μιλήσει για την εμπειρία του, να εμπνεύσει και να συμβουλέψει τους νέους.

Η Travelplanet24, ιδρύθηκε το 2005 από τους Φίλιππος Μπρίνκμαν και Κρίστοφ Κάιν– δύο νεοεισερχόμενους επιχειρηματίες στην ελληνική αγορά – με όραμα τη δημιουργία μιας εταιρείας που θα ασχολείται με τον Τουρισμό μέσω Διαδικτύου, θα εκμεταλλεύεται την τεχνολογία και θα επιδιώκει τη συνεχή εξέλιξή της. Παρέχοντας και αναπτύσσοντας υψηλής ποιότητας διαδικτυακά συστήματα κράτησης εισιτηρίων και πρωτοποριακές web εφαρμογές η TravelPlanet24 έχει στόχο την εδραίωση ενός πρωταγωνιστικού ρόλου στον χώρο της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Η εταιρεία έχει γραφεία στο Σύνταγμα,το Βουκουρέστι και στο Σάο Πάολο και συγκαταλέγεται ανάμεσα στα 3 μεγαλύτερα online travel agencies της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του INNOVATHENS και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Η αμεσότητα που εξασφαλίζει ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS και η μοναδική μορφή των εκδηλώσεων του Startup Grind αποτελεί το δυνατό σημείο που συγκέντρωσε από την πρώτη κιόλας στιγμή την προσοχή του κοινού.

Startup Grind Athens

Ημερομηνία: Τρίτη 17 Μαρτίου 2015, Ώρα: 6μμ

Χώρος: INNOVATHENS

Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα

Τηλ: +302130109300

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από την Τρίτη 10/03/2015 έως και την Πέμπτη 12/03/2015 και 5 τυχεροί θα έχουν την δυνατότητα να ακούσουν από κοντά την ιστορία του Φίλιππου Μπρίνκμαν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 13/03/2015 στο Fortunegreece.com

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media  οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.
  • Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 13/03/2015 στις 12.00 θα διεξαχθεί από τo Fortunegreece.com ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών του διαγωνισμού.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο email δε θα ληφθούν υπόψη.
  • Για την παραλαβή – αποδοχή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο fortunegreece.com.
  • Προϋπόθεση για την παραλαβή – αποδοχή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής  του ταυτότητας).
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το fortunegreece.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.