Ένα ρολόι «φόρος τιμής»

Ένα ρολόι «φόρος τιμής»

Η ιστορία της GIRARD-PERREGAUX που ξεκινά στα 1791,είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την τέχνη του «ταξιδεύοντας με στυλ».

Γύρω στα 1830 ο ιδρυτής της,Jean Francois Bautte ,έφτιαχνε ήδη ρολόγια τσέπης που έδειχναν ταυτόχρονα την ώρα σε δύο τοποθεσίες.Έως τα 1860,ο Francois Perregaux είχε γίνει ο πρώτος ωρολογοποιός που εγκατέστησε μία βάση μακράς διαρκείας στην Ιαπωνία προκειμένου να αναπτύξει εκεί την επιχειρηματική του δραστηριότητα.

Το WW.TC pink gold,αποτελεί ένα είδος «φόρου τιμής» στην κλιμάκωση αυτής της επιτυχημένης πορείας της GIRARD-PERREGAUX προς την παγκοσμιοποίηση.Το νέο της world timer,διαθέτει κάσα 44mm από ροζ χρυσό με εναλλαγές ματ και shiny φινιρίσματος.

Το λευκό ή μαύρο καντράν που αναπαριστά το δίκτυο των γεωγραφικών παραλλήλων της γης καθώς και οι louminous σε σχήμα φύλλων δείκτες,προστατεύονται από αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού.Ως εξελιγμένο μοντέλο της οικογένειας Traveller,υποστηρίζει ώρα,λεπτά,δευτερόλεπτα, ημερομηνία σε παράθυρο στη θέση 13.30 και λειτουργία χρονογράφου.

Η ένδειξη παγκόσμιας ώρας σε 24 χρονικές ζώνες,γίνεται με τη βοήθεια δακτυλίου με 24 διαβαθμίσεις,ο οποίος εκτελεί μία περιστροφή/ώρα και είναι χωρισμένος σε ζώνες ημέρας/νύκτας.Κάθε ζώνη εκπροσωπείται από μία χαρακτηριστική πόλη που βρίσκεται εκεί.Το ρολόι εξοπλίζεται με automatic μηχανισμό GP 03300 ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις /ώρα, φέρει 63 λίθους και έχει power reserve 46h,ενώ είναι ορατός μέσω του open back .Tέλος,είναι αδιάβροχο στα 100m και φοράει λουράκι από δέρμα αλλιγάτορα που συνοδεύεται από ροζ χρυσή αναδιπλούμενη μπούκλα.

Ο αρρενωπός σχεδιασμός του Traveller WW.TC pink gold αποτελεί τη chic και συγχρόνως sporty επιλογή του άνδρα που σε όλες τις πτυχές της ζωής του η έννοια του χρόνου βρίσκεται σε διαρκή εναλλαγή και για τον οποίο δεν υπάρχουν σύνορα.

Διαβάστε ακόμα:

Λίστα αναμονής έξι εβδομάδων για ένα ζευγάρι παπούτσια

Σαγιονάρες με… ψυχή