Ένα tweet της Κάιλι Τζένερ κόστισε 1,3 δισ. δολάρια στην Snap Inc.

Ένα μήνυμα της Αμερικανίδας celebrity αρκούσε για να σημειώσει κατακόρυφη πτώση η μητρική του Snapchat. 

H μητρική εταιρία της εφαρμογής Snapchat έχασε χθες 1,3 δισεκατομμύριο δολάρια (1,05 δισεκ. ευρώ) μετά το μήνυμα στο Twitter της αμερικανίδας σταρ του τηλερίαλιτι Κάιλι Τζένερ στο οποίο έγραφε ότι δεν θα χρησιμοποιεί πλέον τη δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο.

«Υπάρχουν και άλλοι που δεν ανοίγουν πια το Snapchat; Ή είμαι μόνο εγώ… Είναι τόσο λυπηρό», έγραψε η 20χρονη επιχειρηματίας, μοντέλο, που ως κοσμική Καλιφορνέζα και προσωπικότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης διαθέτει περισσότερα από 24,5 εκατομμύρια ακολούθους στο λογαριασμό της στο Twitter.

Λίγο αργότερα, η ετεροθαλής αδελφή της όχι λιγότερο διάσημης Κιμ Καρντάσιαν, έγραψε στο Twitter «Σε αγαπώ πάντα snap… πρώτη μου αγάπη».

Ήταν όμως ήδη πολύ αργά, η ζημιά είχε πια γίνει: οι μετοχές της Snap Inc. έπεσαν περισσότερο από 6%, ποσοστό που αντιστοιχεί σε απώλειες περίπου 1,3 δισεκ. δολαρίων σε χρηματιστηριακή αξία.

Η Τζένερ ακολουθείται από εκατομμύρια χρήστες του Twitter και του Instagram. Αυτό τον μήνα γέννησε ένα κοριτσάκι και η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, στο λογαριασμό της στο Instagram, ήταν μια από τις αναρτήσεις που «άρεσε» περισσότερο από τότε που ιδρύθηκε το συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά άρθρα