Ένας καθρέφτης μόνο για selfies (Βίντεο)

Ένας καθρέφτης μόνο για selfies (Βίντεο)

Δείτε το καθρέφτη που θα σας τραβάει τα πιο κολακευτικά selfies αφήνοντας τα χέρια σας ελεύθερα για περισσότερες πόζες.

Όλα καλά με τα selfies, υπάρχει όμως ένα πρόβλημα. Πόσο μακριά μπορείς να πας το χέρι σου για να τραβήξεις μια «πανοραμική selfie». Όχι πολύ. Και το πρόβλημα μεγαλώνει όσο πληθαίνουν τα άτομα που θέλουν τα αυτοφωτογραφηθούν μαζί σας.
Κανένα πρόβλημα πια. Η λύση βρέθηκε.

Δεν είναι μεγαλύτερο κινητό, ούτε κάποια προέκταση, ούτε καν μια φωτογραφική μηχανή, αλλά ένας καθρέφτης! Με όνομα S.E.L.F.I.E. (Self-Enchancing Live Feed Image Engine) ο καθρέφτης αποτελείται από ένα τζάμι διπλής όψεως με κάμερα, ένα Mac Mini με λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, και ένα LED χρονόμετρο που λειτουργεί με Arduino.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στηθείτε μπροστά στο καθρέφτη – που σας δίνει τη δυνατότητα να ποζάρετε χωρίς να κρατάτε το κινητό σας – και να φορέσετε το πιο όμορφο χαμόγελο, ενώ η φωτογραφία ανεβαίνει αμέσως στο Twitter.

Ο καθρέφτης είναι έτοιμος κατόπιν παραγγελίας από την εταιρεία iStrategyLabs, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιηθεί σε καταστήματα ρούχων, ώστε οι επίδοξες φασιονίστες να μπορούν να «ανεβάσουν» αμέσως το σύνολο που επέλεξαν!

Διαβάστε ακόμα:

H εφαρμογή για selfies που σας αδυνατίζει!

Τα πιο λαμπερά selfie

Οι πιο… selfie πόλεις στον κόσμο