Εντυπωσιακή η αύξηση των επισκεπτών της 78ης ΔΕΘ

Εντυπωσιακή η αύξηση των επισκεπτών της 78ης ΔΕΘ

Ενισχυμένος κατά 72,4% ο αριθμός όσων επισκεύτηκαν την φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Η 78η διοργάνωση της ΔΕΘ η οποία έκλεισε τις πύλες της στις 15 Σεπτεμβρίου είδε τον αριθμό των επισκεπτών της να αυξάνεται κατά 72,4% έναντι της περσινής διοργάνωσης, φτάνοντας τους 181.050.

Ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο αποτελεί και η αύξηση των εισιτηρίων κατά 93%, ενώ ενδεικτικό της δυναμικής της διοργάνωσης ήταν ότι την τελευταία ημέρα ο αριθμός των επισκεπτών έφτασε τις 39.618, σημειώνοντας αύξηση κατά 63% έναντι της αντίστοιχης περσινής ημέρας, με την συντριπτική πλειοψηφία των επισκεπτών να είναι νέοι μεταξύ 16 και 35 ετών.

Διαβάστε ακόμη: Google Developers: Το μέλλον της τεχνολογίας -και της ΔΕΘ- είναι εδώ!

Με τη λήξη της 78ης ΔΕΘ η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo απένειμε επαίνους σε όλους τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη χρονιά. Μάλιστα, ήδη μεγάλος αριθμός εκθετών υπέγραψε δηλώσεις συμμετοχής για την 79η ΔΕΘ.

Μέγας χορηγός της 78ης ΔΕΘ ήταν ο ΟΠΑΠ, στις συναυλίες ο Μασούτης,  στα εισιτήρια η Domotel, στις παράλληλες εκδηλώσεις το ενεργειακό ποτό Jaguar, που ήταν και μεγάλος χορηγός στο Beach Volley, στο e-gaming οι Red Bull, Samsung, Alienware, XBOX, GNET και Razer, στο Beach Volley οι Mega Security, Edenred, Sport 2000, Πρωτοπόροι και Underarmour, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή της MLS Πληροφορική που «έντυσε» την Πύλη του Συντριβανίου.

Φωτογραφία: Σωτήρης Μπαρμπαρούσης