Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση

Επίδομα θέρμανσης: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση
Photo: AFP
Τι ισχύει με το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα.

Η επόμενη δόση του επιδόματος θέρμανσης προβλέπεται να καταβληθεί μέχρι την 30η Απριλίου 2024. Αυτό αφορά στις αγορές που θα τιμολογηθούν έως και την 31η Μαρτίου 2024, υπό την προϋπόθεση ότι τα απαραίτητα στοιχεία θα έχουν καταχωρηθεί μέχρι την 15η Απριλίου 2024.

Να σημειωθεί ότι οι δικαιούχοι του επιδόματος θέρμανσης έλαβαν τις πληρωμές τους στις 29 Φεβρουαρίου, κατά την καταβολή της δεύτερης δόσης.

Αυτή η πληρωμή αφορούσε τις τιμολογημένες αγορές έως και την 31η Ιανουαρίου 2024, ενώ οι απαιτούμενες πληροφορίες έπρεπε να έχουν καταχωρηθεί έως τις 15 Φεβρουαρίου 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα

Σχετικά με το επίδομα θέρμανσης με ρεύμα, το ποσό κυμαίνεται από 45 έως 480 ευρώ και χορηγείται για όλη τη διάρκεια του προγράμματος (Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος).

Η πληρωμή γίνεται σε έναν εκκαθαριστικό λογαριασμό, που εκδίδεται από τον προμηθευτή ηλεκτρικού ρεύματος του δικαιούχου.

Η περίοδος της επιδότησης ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του 2024, με τα χρήματα να μην κατατίθενται σε τραπεζικό λογαριασμό, αλλά να πιστώνονται απευθείας στον εκκαθαριστικό λογαριασμό του παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος που έχει επιλεγεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: