Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie

Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie
Το λογότυπο της εταιρείας Folli Follie, Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018. Τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρίας Folli Follie και πέντε μελών του ΔΣ μέχρι του ποσού των 160 χιλιάδων ευρώ διέταξε με προσωρινή εντολή της η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ειρήνη Κατινιώτη. Η απόφαση εκδόθηκε μετά από αίτηση 3 επενδυτών και μιας ξένης εταιρίας που είχαν προσφύγει στο δικαστήριο.Η προσωρινή διαταγή ισχύει μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης και αφορά περιουσιακά στοιχεία της εταιρίας μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ. Εκτιμάται δε ότι είναι σημαντική, ανεξαρτήτως του ειδικού ποσού γιατί ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο και σε άλλους επενδυτές να επιχειρήσουν να κατοχυρώσουν το νομικό δικαίωμα αποζημίωσης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Folli Follie θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση των πιστωτών της και του επενδυτικού κοινού σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εξυγίανσης.

Η εταιρεία Folli Follie ανακοίνωσε ότι εξεδόθη η υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας επικυρώνεται η από 31.12.2020 Συμφωνία Εξυγίανσης – Μεταβίβαση Επιχείρησης της εταιρείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την από 9.9.2021 συμφωνία τροποποίησης.

Σημειώνεται ότι η Folli Follie θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση των πιστωτών της και του επενδυτικού κοινού σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εξυγίανσης.