Επιπλέον πτήσεις από την TUI για τη μεταφορά Γερμανών και Βρετανών τουριστών από τη Ρόδο

Επιπλέον πτήσεις από την TUI για τη μεταφορά Γερμανών και Βρετανών τουριστών από τη Ρόδο
Εθελοντές προσφέρουν νερό και είδη πρώτης ανάγκης σε πολίτες που φιλοξενούνται προσωρινά στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Ρόδου Βενετόκλειο, Κυριακή 23 Ιουλίου 2023. Ανεξέλεγκτη για έκτη ημέρα παραμένει η πυρκαγιά στο νησί της Ρόδου. Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της πυρκαγιάς που εξακολουθεί να μαίνεται στο νησί της Ρόδου, κηρύχθηκε με απόφαση του γενικού γραμματέα Πολιτικής Προστασίας η δημοτική ενότητα της Νότιας Ρόδου. Στο σημείο επιχειρούν 173 πυροσβέστες, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 35 οχήματα, 5 ελικόπτερα, 3 αεροσκάφη και 31 Σλοβάκοι με 5 οχήματα. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Oι βρετανικοί tour operators έχουν ήδη αυξήσει τις έκτακτες πτήσεις προς τη Ρόδο για να παραλάβουν τουρίστες.

Η TUI ανακοίνωσε σήμερα νωρίς το απόγευμα ότι θα διαθέσει έξι επιπλέον αεροσκάφη για τον επαναπατρισμό Γερμανών και Βρετανών τουριστών από τη Ρόδο.

Μια άλλη πτήση της TUI θα μεταφέρει Δανούς τουρίστες πίσω στο Μπιλούντ, τόνισε σε ανακοίνωση του το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό πρακτορείο της Ευρώπης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και έχουν προγραμματιστεί επιπλέον πτήσεις, ενημερώνουμε τους πελάτες μας και οργανώνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα», δήλωσε ο Τόμας Ελερμπερκ, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της TUI.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: