Επίσημη παρουσίαση του πολιτικού θρίλερ «Πυρηνικός Χειμώνας»

Επίσημη παρουσίαση του πολιτικού θρίλερ «Πυρηνικός Χειμώνας»
Ένα καθηλωτικό πολιτικό θρίλερ

Με κύριους ομιλητές τον δημοσιογράφο Παντελή Καψή και τον Αντιπλοίαρχο Κωνσταντίνο Σαβιολίδη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του πολιτικού θρίλερ, «Πυρηνικός Χειμώνας» του συγγραφέα Ρόμπερτ Πεφάνη, από τις εκδόσεις Σταφυλίδη.

Η εκδήλωση φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το νέο βιβλίο χαρακτηρίζεται από τις γρήγορες εναλλαγές και την απρόσμενη εξέλιξη.

Σύμφωνα με την πλοκή του «Πυρηνικού Χειμώνα»,  μια ομάδα Τούρκων εθνικιστών αξιωματικών, κατασκευάζει κρυφά μια μονάδα εμπλουτισμού ουρανίου, μετατρέποντας την γειτονική χώρα, σε πυρηνική δύναμη.

Μπροστά στον κίνδυνο ανατροπής των ισορροπιών στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου, η Ελλάδα στέλνει μια ομάδα πρακτόρων και στρατιωτικών, με εντολή να καταστρέψει τις σχετικές υποδομές.

Η αποστολή ματαιώνεται, καθώς εκδηλώνεται πραξικόπημα στη γειτονική χώρα.

Ακολουθεί επικίνδυνη κλιμάκωση με συγκρούσεις μεταξύ ναυτικών δυνάμεων στο Αιγαίο και επιχείρηση κατάληψης ενός ελληνικού νησιού.  Τα γεγονότα οδηγούν σε αντιπαράθεση ΗΠΑ, Ρωσία και Κίνα, με το φάσμα του πυρηνικού αφανισμού του πλανήτη, να φαντάζει αναπόφευκτο!

Η ομάδα,  αποκομμένη στα βάθη της Μικράς Ασίας, ξεκινά έναν ανέλπιστο αγώνα ανατροπής της δικτατορίας εκ των έσω.  Είναι πλέον, η μοναδική ελπίδα της Ανθρωπότητας.

Ο «Πυρηνικός Χειμώνας» διατίθεται σε βιβλιοπωλεία σε όλη τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: