Επόμενη ημερομηνία-σταθμός για την Apple: 8 Ιουνίου

Επόμενη ημερομηνία-σταθμός για την Apple: 8 Ιουνίου

Με το βλέμμα στραμμένο στο WWDC.

To World Wide Developers Conference, γνωστό και ως WWDC, έρχεται απ’ τις 8 έως τις 12 Ιουνίου με developers απ’ όλο τον κόσμο να συρρέουν και εκατομμύρια κόσμο να αναμένουν μπροστά στις οθόνες τους τι καινούργιο θα παρουσιάσει η Apple.

Πέντε ημέρες, ομιλίες, 100 τεχνολογικές συνεδρίες, περισσότεροι από 1.000 μηχανικοί της Apple θα κάνουν εργαστήρια και φυσικά τα Apple Design Awards.

Τι περιμένουν, όμως, όλοι; Τα νέα σχέδια της εταιρείας για τα νέα hardware και software. Δεδομένου, μάλιστα, πως η εταιρεία κρατά σιγή ιχθύος μέχρι τη τελική ανακοίνωση, το κοινό ανυπομονεί για την ανακοίνωση αυτή.

Προς το παρόν γνωρίζουμε το εξής: Επειδή πρόκειται για ένα συνέδριο για προγραμματιστές, τα νέα του συνεδρίου τείνουν να επικεντρώνονται στα λειτουργικά συστήματα της Apple για κινητά και desktop.

Το πιο πιθανόν είναι, λοιπόν, να ακούσουμε για την ενημερωμένη έκδοση του iOS 9 για iPhones και iPads και το OS X 10.11.

Σύμφωνα με φήμες, οι υπεύθυνοι της Apple πρόκειται να ανακοινώσουν μια νέα υπηρεσία streaming μουσικής, πιθανότατα μια ανανεωμένη «έκδοση» του Beats Music, το οποίο η Apple αγόρασε πέρυσι για 3 δις δολάρια.