Έρχεται το 5ο Mobile Marketing Event by Warply

Έρχεται το 5ο Mobile Marketing Event by Warply

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση για το Programmatic Advertising και το ρόλο των Data Management Platforms στη στόχευση καταναλωτικού κοινού.

Το 5ο Mobile Marketing Event by Warply – η εκπαιδευτική ημερίδα που διοργανώνει η Warply για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου, στις 17.30, στο Μουσείο Μπενάκη (στο Κτίριο της Οδού Πειραιώς), με τίτλο και βασικό θέμα το Programmatic Demystified: Targeting, Measurement, Formats και καλεσμένους ομιλητές, ειδικούς του χώρου της επικοινωνίας και της διαφήμισης στην Ελλάδα.

Στο 5ο Mobile Marketing Event by Warply οι παρευρισκόμενοι θα ενημερωθούν για το Programmatic Advertising, το ρόλο των Data Management Platforms στη στόχευση καταναλωτικού κοινού και επίσης τα χαρακτηριστικά πώλησης δεδομένων σε data marketplaces. Επίσης, θα παρουσιαστούν επιτυχημένα παραδείγματα και στρατηγικές για βελτιστοποίηση του programmatic ROI καθώς και όλες οι δυνατότητες που προσφέρει το Programmatic Advertising για αποτελεσματική στόχευση των επιλεγμένων audience segments.

Η εκδήλωση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και για την ελληνική startup σκηνή, καθώς ένα πολύ διαδεδομένο κανάλι monetization είναι η πώληση δεδομένων καταναλωτή (data companies) σε διαφημιζομένους.