Εργαστήριο Team building από το MIT Enterprise Forum Greece

Εργαστήριο Team building από το MIT Enterprise Forum Greece

Μια μονόλεπτη παρουσίαση σε ένα ακροατήριο ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μιας startup. 

Στο πλαίσιο του Build the Community το MIT Enterprise Forum Greece διοργανώνει εκτός από δωρεάν webminars μια σειρά από εργαστήρια και εκδηλώσεις που απευθύνονται στην τεχνολογική επιχειρηματική κοινότητα.

Το πρώτο εργαστήριο Perfect Pitch απευθύνεται στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας να συμμετέχουν στο εργαστήριο και θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Απριλίου, ενώ θα ακολουθήσει και το Team building community event.

Οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο Perfect Pitch της 3ης Απριλίου καλούνται να επιδείξουν μια μονόλεπτη παρουσίαση σε ένα ακροατήριο ανθρώπων που ενδιαφέρονται να ενταχθούν στην ομάδα μιας startup. Οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να επικοινωνήσουν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια των networking συναντήσεων. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή προς όλα τα μέλη της τεχνολογικής κοινότητας.

Το βράδυ της πρώτης ημέρας του σεμιναρίου Perfect Pitch, τα μέλη της κοινότητας καλούνται συγκεντρωθούν σε μια ανεπίσημη ομάδα οικοδόμησης και networking event. Συγκεκριμένα, τα άτομα με χρήσιμες επιχειρηματικές ή τεχνικές δεξιότητες που είναι πρόθυμοι να ενταχθούν σε startup εταιρείες, ενθαρρύνονται να συμμετάσχουν.

Εγγραφείτε εδώ για την εκδήλωση Team building