Εστιατόριο 119 ετών «ήρθε στο φως» μετά από μια μοναδική ανακαίνιση

Εστιατόριο 119 ετών «ήρθε στο φως» μετά από μια μοναδική ανακαίνιση
pexels

Το εστιατόριο, Bonnie, υπήρξε ορόσημο της γειτονιάς Amstelveenseweg του Άμστερνταμ τα τελευταία 119 χρόνια και έτσι χρειαζόταν απεγνωσμένα μια ανακαίνιση.

Το Studio Modijefsky ανακαινίζει το εστιατόριο «Bonnie», ηλικίας… 119 ετών στο Άμστερνταμ.

Τι αλλαγές γίνονται;

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

NIEUWE WEEK, NIEUW MENU! Bonnie’s {Buurt} Bistro is van woensdag t/m zondag weer klaar voor afhaal. Morgen komt het nieuwe menu online, houd ons in de gaten! ? #bonnieamsterdam #barbonnie #buurtbistro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Bonnie (@bonnie.amsterdam) στις

Οι ξύλινες επιφάνειες, τα πλακάκια και τα αποχρωματισμένα χρώματα βοήθησαν το Studio Modijefsky να καλλιεργήσει μια «ζεστή-οικεία» ατμόσφαιρα μέσα σε αυτό το παλιό εστιατόριο του Άμστερνταμ.

Το εστιατόριο, Bonnie, υπήρξε ορόσημο της γειτονιάς Amstelveenseweg του Άμστερνταμ τα τελευταία 119 χρόνια- με το παλιό όνομα Cafe Bos- έτσι χρειαζόταν απεγνωσμένα μια ανακαίνιση.

«Αυτό το μπαρ επιτυγχάνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα σε κλασικό στυλ και οικείο», εξήγησε το τοπικό στούντιο Modijefsky, το οποίο βρήκε το νέο όνομα του χώρου.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Wat een heerlijke eerste week hebben we gehad, dankzij jullie! En staat ons tentje er niet weer prachtig bij?! ? #barbonnie #bonnieamsterdam #cafe #bistro #bar

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bar Bonnie (@bonnie.amsterdam) στις

«Το Bonnie είναι ένα νεύμα στο παρελθόν, γιορτάζει όλους τους αφοσιωμένους ιδιοκτήτες μπαρ που σέρβιραν ποτά και άκουγαν ιστορίες για περισσότερο από όσο μπορούσαν να θυμηθούν, κάνοντας τους όλους να νιώσουν αμέσως άνετα».

Αναφορές για την ιστορία του εστιατορίου είναι άμεσα ορατές μόλις οι επισκέπτες μπούνε στο Bonnie. Μια νέα ξύλινη μπάρα ποτών που βρίσκεται στην είσοδο έχει σκαλιστεί με γραμμικό μοτίβο που μοιάζει με την επένδυση του παλιού μετρητή.

Ακολουθώντας την παράδοση του πρώην ιδιοκτήτη του Bonnie, αυτό το μπαρ θα έχει ένα ειδικό ντουλάπι αφιερωμένο στο Jvere, ένα ποτό με τζιν, που δημιουργήθηκε στην Ολλανδία.

Άλλα μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών εμφανίζονται ανοιχτά μέσα σε ράφια που καλύπτονται από χρυσό πλαίσιο που είναι τοποθετημένο στον πίσω τοίχο.

Έχουν τοποθετηθεί μπλε, λευκά, μαύρα και ανοιχτοκίτρινα πλακάκια σε γραφικό τετράγωνο μοτίβο απέναντι από το πάτωμα της εισόδου του Bonnie και της τραπεζαρίας.