Η εταιρεία Klorane στηρίζει την Greece Debt Free

Προσφέρει ένα ευρώ για κάθε αγορά ενός από τα δύο πιο δημοφιλή της προϊόντα.

Η εταιρεία Klorane του γαλλικού πολυεθνικού φαρμακευτικού ομίλου Pierre Fabre δείχνει έμπρακτα την αγάπη της στην Ελλάδα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, στηρίζοντας ως «Υποστηρικτής» το έργο του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού Greece Debt Free – Ελλάδα Χωρίς Χρέος.

Στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, η Klorane προσφέρει 1€ στο GDF για κάθε αγορά από τα δύο προϊόντα «φάρους» της: το σαμπουάν με εκχύλισμα Χαμομηλιού και το σαμπουάν με εκχύλισμα Κινίνης. Συνολικά, έχουν διατεθεί στα φαρμακεία όλης της χώρας 12.000 σαμπουάν Klorane με την ειδική σήμανση.

Διαβάστε ακόμη: «Σβήσαμε» 2 εκατ. ευρώ χρέος με πρωτοβουλία του «Greece Debt Free»

Αυτό το ποσό θα δοθεί ως δωρεά στο GDF με σκοπό την αγορά ελληνικών κρατικών ομολόγων στις διεθνείς αγορές, σε τιμές πολύ χαμηλότερες από το ποσό που οφείλεται από το ελληνικό κράτος. Στη συνέχεια, το GDF θα ακυρώσει τα εν λόγω ομόλογα, βοηθώντας κατά αυτό τον τρόπο στη μείωση του ελληνικού εθνικού χρέους σε βιώσιμα επίπεδα.

Επιλέγοντας τα σαμπουάν της Klorane, οι καταναλωτές γίνονται δωρητές και βοηθούν με έξυπνο και αποτελεσματικό τρόπο να μειωθεί το ελληνικό εθνικό χρέος.