Η εταιρεία Παπαδοπούλου «έτρεξε» μαζί με εκατοντάδες αθλητές

Τα έσοδα του 1ου Hydra’s Trail Event  από τις συμμετοχές δόθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

 

Το Σαββατοκύριακο 5-6 Απριλίου η εταιρεία Παπαδοπούλου, ως χρυσός χορηγός της ξεχωριστής αθλητικής διοργάνωσης «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος», υποδέχθηκε περισσότερους από 500 αθλητές από όλη την Ελλάδα στο νησί της Ύδρας. Μικροί και μεγάλοι έτρεξαν για καλό σκοπό, καθώς τα έσοδα από το ποσό των συμμετοχών δόθηκαν για την κάλυψη των αναγκών του Κουλούρειου Νοσοκομείου Ύδρας.

Οι αθλητές του ορεινού τρεξίματος που πλημμύρισαν το νησί της Ύδρας, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, κέρδισαν το χειροκρότημα των φιλάθλων και έστειλαν μήνυμα άθλησης και υγείας. Δίπλα τους βρισκόταν η εταιρεία Παπαδοπούλου μαζί με την ομάδα εργαζόμενων που συμμετείχε στους αγώνες τρεξίματος, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της εταιρείας στην αξία της σωματικής άσκησης σε συνδυασμό με την ισορροπημένη διατροφή.

Με μία σειρά από δραστηριότητες που γέμισαν αυτό το ιδιαίτερο ανοιξιάτικο Σαββατοκύριακο με πολλή ενέργεια και ζωντάνια, η εταιρεία Παπαδοπούλου καλωσόρισε τους φίλους του ορεινού τρεξίματος στην Ύδρα, προσφέροντάς τους Digestive Bars Παπαδοπούλου το θρεπτικό, υγιεινό και απολαυστικό snack on the go σε 6 υπέροχες γεύσεις. Αθλητές και εθελοντές κάθε ηλικίας, φόρεσαν το συλλεκτικό t-shirt Digestive Bar Παπαδοπούλου, στέλνοντας το μήνυμα «Με σωστή διατροφή είμαστε όλοι νικητές»! Παράλληλα, όλοι οι επισκέπτες του νησιού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές γεύσεις των Cream Crackers, Digestive, Μιράντα, Mascot, Γεμιστών και πολλών άλλων προϊόντων παρακολουθώντας από κοντά τη μεγάλη αθλητική γιορτή. Το Σάββατο βράδυ το μουσικό συγκρότημα Vanilla Swing, έδωσε ένα πιο εορταστικό χαρακτήρα στην ξεχωριστή αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε φέτος για πρώτη φορά στη χώρα μας.

Μεταξύ των αθλητών που έλαβαν μέρος στο φετινό αγωνιστικό διήμερο «Hydra’s Trail Event – Αγώνες Ορεινού Τρεξίματος» ήταν γνωστοί Έλληνες αθλητές και λάτρεις του ορεινού τρεξίματος όπως οι Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Φωτιάδης Αλέξανδρος, Στεφανής Σταύρος, Διαλεκτός Γιώργος, Μαλάι Μαρία, Αρκουμάνης Φάνης, Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος και Κωστόπουλος Νίκος.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά!

Διαβάστε ακόμα:

Διαβάστε ακόμα: Πες μου γιατρέ μου τι είναι η γλουτένη;

Διαβάστε ακόμα: Τσάι, το νέο στοίχημα των Starbucks