Έτσι λέγεται το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη

Έτσι λέγεται το νέο κόμμα του Πέτρου Κόκκαλη
Ο γραμματέας της «Οργάνωση Γη», Πέτρος Κόκκαλης μιλά στην παρουσίαση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα της «Νέας Αστικής Ατζέντα» του UN-HABITAT , Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019. Πραγματοποιήθηκε στο Σεράφειο Κέντρο Καινοτομίας & Πολιτισμού του Δήμου Αθηναίων, η παρουσίαση από την «Οργάνωση Γη» για πρώτη φορά στην Ελλάδα και στην ελληνική γλώσσα της «Νέα Αστική Ατζέντα» του UN-HABITAT. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αποκαλυπτήρια για τον πολιτικό φορέα του ευρωβουλευτή μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης, η Μαρία Βασιλάκου και ο Λευτέρης Παπαγιαννάκης, υπέγραψαν στον Άρειο Πάγο για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, ο οποίος φέρει το όνομα “ΚΟΣΜΟΣ”.

Ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε προαναγγείλει αυτή την κίνηση τον περασμένο Νοέμβριο. Υπενθυμίζεται πως O κ. Κόκκαλης συμμετείχε στις αρχές του Φεβρουαρίου στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος που έγινε στη Λυών, όπου αναφέρθηκε στις ριζοσπαστικές αλλαγές που αξίζει να γίνουν στην στην οικονομία, τους θεσμούς και την καθημερινή ζωή των Ευρωπαίων πολιτών για μια πράσινη και κοινωνική Ευρώπη.

«Μπορούμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», υπογράμμισε. Ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι οι θέσεις που εγκρίθηκαν στο Συνέδριο της Λυών, «περιέχουν λύσεις για την καθημερινότητα απέναντι σε ένα σύστημα που δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο παρά πόνο και ανισότητα». Ο Πέτρος Κόκκαλης και το επιτελείο του παρουσιάζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την υποδοχή που έτυχαν από τους Ευρωπαίους Πράσινους οι οποίοι χαιρέτησαν με θερμά λόγια τη δράση και το έργο του Έλληνα ευρωβουλευτή κατά τη διάρκεια της θητείας του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κρίσιμη συνάντηση στο Μαξίμου: Τι είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους αγρότες