Ευρώπη, Αμερική και Ελλάδα: Μια Μακροοικονομική Εκτίμηση

Ευρώπη, Αμερική και Ελλάδα: Μια Μακροοικονομική Εκτίμηση
Η Fathom WMA συνεργάστηκε με την UBS για να διοργανώσουν μια υψηλού επιπέδου κλειστή εταιρική εκδήλωση για τους συνεργάτες και τους πελάτες τους στην Αθήνα.

Μία εξαιρετικά πετυχημένη εταιρική εκδήλωση διοργάνωσε στο Athens Capital, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024 η Fathom Wealth Management Advisors (WMA). 

Η Fathom WMA συνεργάστηκε με την UBS για να διοργανώσουν μια υψηλού επιπέδου κλειστή εταιρική εκδήλωση για τους συνεργάτες και τους πελάτες τους στην Αθήνα, όπου οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να γνωρίσουν και να ακούσουν ζωντανά τον κ. Paul Donovan, τον Chief Economist της UBS Wealth Management, καθώς και τον κ. Doron Guggenheim, υπεύθυνο για την Επιχειρηματική Ανάπτυξη & Στρατηγική της UBS στην EMEA και την APAC.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Paul Donovan, κεντρικός καλεσμένος και ομιλητής ανέλυσε με την έμπειρη ματιά του το μακροοικονομικό περιβάλλον στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ανατολική Μεσόγειο, εστιάζοντας σε καίρια θέματα και προκλήσεις όπως τον πληθωρισμό, την ανάπτυξη και το σενάριο μιας ήπιας προσγείωσης. Ανέλυσε επίσης ένα πιθανό αποτέλεσμα των επικείμενων εκλογών στις ΗΠΑ, τη σημαντική επιρροή της τεχνητής νοημοσύνης στο παγκόσμιο τοπίο και την πολιτική στροφής των Κεντρικών Τραπεζών στην εξάρτηση από τα δεδομένα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μία δυναμική συζήτηση μεταξύ του Chief Economist της UBS και του Chief Investment Officer της Fathom, σχετικά με βασικές εξελίξεις στους χρηματοοικονομικούς, οικονομικούς και γεωπολιτικούς τομείς. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Επικεφαλής Οικονομολόγο της UBS, ο οποίος χάρηκε ιδιαίτερα το διάλογο και τη συζήτηση.

Η πετυχημένη εκδήλωση της Fathom WMA αποτελεί προπομπό και άλλων κλειστών εκδηλώσεων για τους συνεργάτες, επενδυτές και πελάτες της κορυφαίας ελληνικής εταιρίας Wealth Management, που στόχο έχουν την βέλτιστη ενημέρωση και πρόσβαση σε έγκυρες πληροφορίες και εκτιμήσεις. 

Ο Managing Partner της Fathom WMA, σημείωσε χαρακτηριστικά:

Ευχαριστούμε θερμά τους κκ. Donovan και Guggenheim που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους σήμερα, και ειδικότερα τον κ. Donovan για τα εξαιρετικά insights, data και την πολύτιμη ανάλυσή του. Ενώ παράλληλα, ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους εδώ σήμερα και την εμπιστοσύνη που δείχνουν σε εμάς και τους συνεργάτες μας. Η επιτυχία της εκδήλωσης, η ενεργή συμμετοχή του κόσμου, το μεγάλο ενδιαφέρον που συγκέντρωσε και ο εξαιρετικός απόηχος αποτελούν για εμάς πυξίδα και προτροπή για τα επόμενα ραντεβού που θα διοργανώσουμε. Μείνετε συντονισμένοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: