Folli Follie: Στις 30 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση

Folli Follie: Στις 30 Οκτωβρίου η γενική συνέλευση

Η συνέλευση είχε οριστεί για τις 10 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε καθώς δεν επιτεύχθηκε η νόμιμη απαρτία.

Στις 30 Οκτωβρίου θα λάβει τελικά χώρα η ετήσια Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie, την ώρα που οι αποκαλύψεις για την εταιρεία λαμβάνουν μορφή χιονοστιβάδας και οι προκλήσεις πολλαπλασιάζονται.

Η συνέλευση είχε οριστεί για τις 10 Οκτωβρίου, αλλά αναβλήθηκε καθώς δεν επιτεύχθηκε η νόμιμη απαρτία. Σημειώνεται ότι για την Α’ Επαναληπτική Τακτική Γενική Συνέλευση, η ιδιότητα του μετόχου πρέπει να υφίσταται κατά την έναρξη της τέταρτης ημέρας πριν από την ημερομηνία συνεδρίασης της Α΄ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης (Record Date – Ημερομηνία Καταγραφής Α΄ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης).

Η δε σχετική έγγραφη βεβαίωση ή ηλεκτρονική πιστοποίηση σχετικά με τη μετοχική ιδιότητα πρέπει να περιέλθει στην Εταιρεία το αργότερο την τρίτη ημέρα πριν από τη συνεδρίαση της ως άνω Α΄ Επαναληπτικής Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, η οποία θα λάβει χώρα, κατόπιν νέας προσκλήσεως, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 12.00 μ.μ.. Έναντι της Εταιρείας θεωρείται ότι έχει δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην ως άνω Γενική Συνέλευση μόνον όποιος φέρει την ιδιότητα του μετόχου κατά την ως άνω Ημερομηνία Καταγραφής.

Διαβάστε ακόμη: Βούλευμα– καταπέλτης για Folli – Follie: «Μαϊμού» ισολογισμοί, ψευδή κέρδη και «μαγείρεμα» επί σειρά ετών