Φονική καραμπόλα με δύο νεκρούς και εξήντα τραυματίες στην Μπολόνια (Φωτογραφίες)

REUTERS

Η ισχυρή σύγκρουση νταλίκας με τρία οχήματα προκάλεσε αλυσιδωτές συγκρούσεις, ενώ όλη η περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό, μαύρο καπνό. 

Τουλάχιστον δυο νεκροί κι εξήντα τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός από την καραμπόλα που σημειωθηκε έξω από την Μπολόνια, σύμφωνα με στοιχεία από τα νοσοκομεία της περιοχής, τα οποία μεταδίδουν ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Incendio Bologna: parzialmente crollato ponte A14

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Repubblica, δεκατέσσερις τραυματίες είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ έχουν τραυματισθεί και έντεκα καραμπινιέροι και αστυνομικοί, οι οποίοι βρίσκονταν στην περιοχή, λόγω ενός άλλου δυστυχήματος. Δυο από τους τραυματίες, μεταφέρθηκαν σε ειδικό νοσοκομείο για τη θεραπεία των εγκαυμάτων.

Fire caused by an accident between cars in Borgo Panigale near Bologna

Η καραμπόλα ανάμεσα σε φορτηγό που μετέφερε αυτοκίνητα και άλλα τρία ΙΧ σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο λίγο έξω από την πόλη της Μπολόνια. Η σύγκρουση προκάλεσε και την έκρηξη αυτοκινήτων σε διπλανή αντιπροσωπεία, ενώ η όλη περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνό, μαύρο καπνό. Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί και οδογέφυρα δίπλα στην οποία σημειώθηκε η καραμπόλα.

Fire caused by an accident between cars in Borgo Panigale near Bologna