Futurescapes: Θα μείνει η εξ’αποστάσεως εργασία στη ζωή μας;

Futurescapes: Θα μείνει η εξ’αποστάσεως εργασία στη ζωή μας;
Διαθέσιμο το πέμπτο επεισόδιο της σειράς "Futurescapes" από το Fortune Greece και την EY Ελλάδος με τίτλο "Remote Work & Digital Nomadism" (video & audio)

Το Fortune Greece και η EY Ελλάδος παρουσιάζουν το νέο επεισόδιο της πρωτοποριακής σειράς podcast, “Futurescapes: Charting Megatrends and Innovation”, με τίτλο “Remote Work & Digital Nomadism“.

Εξ’ αποστάσεως εργασία και υβριδική εργασία. Δύο μοντέλα που αν και κράτησαν ζωντανές τις επιχειρήσεις την περίοδο της πανδημίας, σήμερα δημιουργούν “πονοκέφαλο”. Αρκετοί εργοδότες προσπαθούν να ικανοποιήσουν τα αιτήματα των ανθρώπων τους για μεγαλύτερη ευελιξία, όμως υπάρχουν και αυτές οι φωνές που απαιτούν τελεσίδικα την επιστροφή στο γραφείο. Ποιος θα επικρατήσει τελικά και τι αντίκτυπο έχουν αυτές οι προκλήσεις στην ψυχική υγεία των εργαζομένων;

Στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς podcast θα αναλυθούν σημαντικά δεδομένα που αφορούν όλα τα σενάρια: την πλήρως απομακρυσμένη εργασία, το υβρυδικό μοντέλο, την επιστροφή στο γραφείο, αλλά και τη θέση της Ελλάδας στη συνεχώς αυξανόμενη τάση του Digital Nomadism.

Ο Τάσος Ζάχος, CEO/Editor in Chief του Fortune Greece και ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & Advisor στην Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού (Προεδρία της Κυβέρνησης), συνομιλούν με την Ευτυχία Κασελάκη, Εταίρο, Συμβουλευτικές Υπηρεσίες και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού, EY Ελλάδος, αναλύοντας τις τάσεις και τις προκλήσεις στον τρόπο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του πέμπτου επεισοδίου της σειράς podcast Futurescapes:

 

* Η σειρά podcast Futurescapes διαθέσιμη τώρα και στο Spotify

Δείτε τα highlights του πέμπτου επεισοδίου:

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: