Futurescapes: Πόσο «θωρακισμένοι» είμαστε απέναντι στις κυβερνοαπειλές;

Futurescapes: Πόσο «θωρακισμένοι» είμαστε απέναντι στις κυβερνοαπειλές;
Διαθέσιμο το πρώτο podcast της σειράς "Futurescapes" από το Fortune Greece και την EY Ελλάδος με τίτλο "Cybersecurity in a Digital World" (video & audio).

Σε ένα ταχέως εξελισσόμενο περιβάλλον, γεμάτο προκλήσεις αλλά και νέες ευκαιρίες, το Fortune Greece και η EY Ελλάδος, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν τη σειρά podcasts “Futurescapes: Charting Megatrends and Innovation”, η οποία θα ταξιδέψει τους ακροατές στις αχαρτογράφητες περιοχές των megatrends και των μετασχηματιστικών ιδεών που διαμορφώνουν το μέλλον μας.

Από την κυβερνοασφάλεια, την τεχνητή νοημοσύνη και την κλιματική αλλαγή, μέχρι τις αλλαγές στον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε, κάθε ένα από τα δέκα επεισόδια του “Futurescapes” θα εμβαθύνει σε μια διαφορετική θεματική, παρουσιάζοντας data, έρευνες, αλλά και συνεντεύξεις διακεκριμένων καλεσμένων.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο, “Cybersecurity in a Digital World“, είναι μια συναρπαστική εξερεύνηση του περίπλοκου και δυναμικού τοπίου της κυβερνοασφάλειας στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού. Σε μια εποχή όπου οι ζωές μας συνυφαίνονται ολοένα και περισσότερο με την ψηφιακή σφαίρα, η σημασία της ασφάλειας των δεδομένων, των δικτύων και των κρίσιμων υποδομών δεν μπορεί να υποτιμηθεί. Ο Τάσος Ζάχος, Editor in Chief του Fortune Greece και ο Δημήτρης Δημητριάδης, Futurist & Advisor στην Ειδική Γραμματεία Μακροπρόθεσμου Σχεδιασμού (Προεδρία της Κυβέρνησης), υποδέχονται στο στούντιο τους Παναγιώτη Παπαγιαννακόπουλο, Εταίρο στο Τμήμα Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της EY Ελλάδος και Αναπληρωτή Επικεφαλής Υπηρεσιών Κυβερνοασφάλειας της EY στην περιοχή της Κεντρικής, Ανατολικής, Νοτιοανατολικής Ευρώπης και Κεντρικής Ασίας (CESA), και Βασίλη Κάτο, Καθηγητή στο Bournemouth University και συζητούν για τις απειλές στον κυβερνοχώρο, τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο, και πόσο «οχυρωμένοι» είμαστε πραγματικά.

Aκούστε όλη τη συζήτηση του πρώτου επεισοδίου της σειράς podcast Futurescapes:

* Η σειρά podcast Futurescapes διαθέσιμη τώρα και στο Spotify

Δείτε τα highlights του πρώτου επεισοδίου: