«Γέφυρα» μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών

«Γέφυρα» μεταξύ Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών

Επιχειρηματικές συναντήσεις εκπροσώπων του κατασκευαστικού κλάδου, στη Νέα Υόρκη, διοργανώνουν το Ελληνο- Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο και το Enterprise Greece.

Tο Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο συνεχίζει τις αξιόλογες προσπάθειες που ξεκίνησε πέρυσι, ώστε ο ελληνικός κατασκευαστικός κλάδος να έρθει σε επαφή με τις ΗΠΑ.

Όπως ανακοινώθηκε σήμερα, σε συνδιοργάνωση με το Enterprise Greece διοργανώνουν το «2015 TRADE USA Construction Mission» στη Νέα Υόρκη, στις 23 με 27 Μαρτίου.

Η αποστολή αυτή αποτελεί πρωτοβουλία των δύο φορέων και έχει ως απώτερο σκοπό να φέρει κοντά τους Έλληνες με τους ξένους επιχειρηματίες και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες οι οποίες θα ενδυναμώσουν την ελληνική επιχειρηματικότητα, την προώθηση των ελληνικών κατασκευαστικών προϊόντων και κατ’ επέκταση την ελληνική οικονομία.

Η αποστολή απευθύνεται κυρίως σε κατασκευαστές, εργολάβους, προμηθευτές, αρχιτέκτονες, διακοσμητές εσωτερικού χώρου, τραπεζίτες, σε οικονομικούς σύμβουλους, δικηγόρους και με όσους το αντικείμενο τους έχει άμεση συνάφεια με τον κατασκευαστικό κλάδο.

Τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι συμμετέχοντες σε αυτή την αποστολή, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, είναι ότι θα ενημερωθούν πλήρως για την κατάσταση του κατασκευαστικού κλάδου στη Νέα Υόρκη όπως επίσης και για τις ευκαιρίες που μπορούν να δημιουργηθούν για τους Έλληνες προμηθευτές και κατασκευαστές. Μέσω της αποστολής, επιπρόσθετα, θα έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε άμεση επαφή με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις τους και να συζητήσουν με τις σημαντικότερες προσωπικότητες του κλάδου.