Generation Y: Nέα διεθνής εταιρική ταυτότητα σε μία νέα εποχή ανάπτυξης, καινοτομίας και ευμάρειας

Generation Y: Nέα διεθνής εταιρική ταυτότητα σε μία νέα εποχή ανάπτυξης, καινοτομίας και ευμάρειας
Η Generation Y ανανεώνει δομικά την εταιρική της εικόνα υπογραμμίζοντας την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση και δίνοντας έμφαση στην αέναη εξέλιξη.

CONTENT FROM GENERATION Y

Το 2021 ήταν αναντίρρητα μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, όπου η πανδημία, πλήρως εγκατεστημένη πλέον στις ζωές όλων μας, συνέχισε ανοικτιρμόνως να εκθρονίζει όλα αυτά που μέχρι στιγμής το παγκόσμιο επιχειρείν είχε ανάγει σε προτεραιότητες. Σε πείσμα όλων των παραπάνω και επιλέγοντας τη συνδημιουργία, τη θετικότητα και την προσαρμοστικότητα, η Generation Y – International eBusiness Hub, συνέχισε για ακόμα μία χρονιά να ηγείται της αγοράς, μετατρέποντας μία-μία τις προκλήσεις αυτές σε ευκαιρίες και οδηγώντας τους συνεργάτες της σε περαιτέρω ανάπτυξη, όταν η τάση της αγοράς ήταν ξεκάθαρα η επιχειρηματική υποχώρηση και συστολή.

Μία από τις πολύτιμες συνεισφορές της εταιρείας στο εγχώριο επιχειρείν είναι η βραβευμένη πλέον λύση ηλεκτρονικού εμπορίου GY fast, η οποία δημιουργήθηκε με σκοπό να ενισχύσει την πληγωμένη ρευστότητα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων και να δημιουργήσει μία νέα πηγή κερδοφορίας για εκείνες, συνεχίζοντας με αυξανόμενους ρυθμούς μέχρι σήμερα να χτίζει νέα επιχειρηματικά success-stories μικρών οργανισμών.

Δεν είναι η πρώτη φορά, ωστόσο, που η Generation Yμετατρέπεται σε μοχλό ριζοσπαστικών αλλαγών για τις επιχειρήσεις, την οικονομία και την κοινωνία συνολικά, πολλαπλασιάζοντας τους τρόπους με τους οποίους συνεισφέρει σε όλους τους τομείς της. Επιστρατεύοντας αδιάκοπτα την υψηλή τεχνογνωσία της, την επιμονή, την αφοσίωση και τη δέσμευσή της στην παροχή του βέλτιστου αποτελέσματος, η Generation Y, με 22 χρόνια εμπειρίας, 24 χώρες εξαγωγικής δραστηριότητας, 10 γραφεία παγκοσμίως και 320 βαθιά εξειδικευμένους επαγγελματίες, έχει κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια την εμπιστοσύνη χιλιάδων κορυφαίων εταιρειών προερχόμενες από διάφορα sectors, όντας ένας βραβευμένος παγκόσμιος ψηφιακός συνεργάτης που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις δημιουργώντας εμπειρίες, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την εξέλιξη και την ευημερία των συνεργατών του, θέτοντας στο μικροσκόπιο την επιχειρηματική οπτική γωνία της επένδυσής τους και οδηγώντας τους στον απόλυτο ψηφιακό μετασχηματισμό!

Όντας σταθερά στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, ο ηγέτης του ψηφιακού μετασχηματισμού έχει ξεκλειδώσει έως σήμερα τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες 2.500+ επιχειρήσεων δημιουργώντας πολλαπλά success stories μέσα από τη συνεργασία των 10 Business Units της (Market Research, Creative, Software Development, Mobile, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting, Insurance & Sustainability), προσφέροντας απόλυτα μετρήσιμες λύσεις στους πελάτες τους και βοηθώντας τες να πετύχουν τους στόχους τους και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που η τεχνολογία μπορεί να τους προσφέρει, είτε στο κανάλι πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, είτε μέσω αυτοματισμών για να χαμηλώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα.

Generation Y: Η ισχύς εν τη συνεργία…

Οι συνεργασίες, οι επενδύσεις και οι στρατηγικές συμμαχίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι του brand dna της Generation Y! Πιστή στη φιλοσοφία της να δημιουργεί ή να εισαγάγει τα πιο καινοτόμα εργαλεία που αποδεδειγμένα προσφέρουν πολλαπλά οφέλη σε όλους τους τομείς, η ελληνική πολυεθνική εξασφάλισε exclusivity στην εκπροσώπηση μεγάλων διεθνών οίκων στην Ελλάδα, όπως είναι οι αποκλειστικές της συνεργασίες με την Algolia Site Search, την πιο σύγχρονη μηχανή αναζήτησης που βασίζεται σε τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και με τη ManusPlus, τη δημοφιλέστερη πλατφόρμα διαχείρισης ανθρώπινων πόρων και χρόνου. Παράλληλα, πρόσφατα ανακοίνωσε τη στρατηγική της επένδυση στην Global Sustain, τον ηγέτη της βιώσιμης επιχειρηματικότητας και της πράσινης ανάπτυξης με δίκτυο 86 εταιρειών, στοχεύοντας στη δημιουργία ενός επιχειρηματικού και κοινωνικού οικοσυστήματος όπου οι συνέργειες, η δικτύωση, η ενημέρωση και η γνώση αποτελούν βασικούς άξονες οι οποίοι βαδίζουν παράλληλα με τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Με κεντρικό μήνυμα «Digitalizing Sustainability», η μοναδική αυτή συνέργεια μεταφέρει το μήνυμα ότι τόσο ο ψηφιακός μετασχηματισμός, όσο και ο μετασχηματισμός σε επίπεδο βιώσιμης ανάπτυξης είναι απαραίτητος για την ευημερία και τον εκσυγχρονισμό του παγκόσμιου επιχειρείν και κατ’ επέκταση τη δημιουργία ενός πιο βιώσιμου μέλλοντος.

GΥ rebranding: με τον άνθρωπο και την ανάπτυξη στο επίκεντρο

Έχοντας ξεκλειδώσει επιτυχώς τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες των επιχειρήσεων με στόχο την ανάπτυξή τους σε Ελλάδα και εξωτερικό τα τελευταία 22 χρόνια, έφτασε η ώρα η Generation Y να υπογράψει την είσοδό της σε μία νέα εποχή, εξυψώνοντας την εταιρική της ταυτότητα στο επίπεδο ενός true global player, ενός παγκόσμιου ψηφιακού συνεργάτη που προσφέρει πρωτοποριακές λύσεις και δημιουργεί εμπειρίες, εξέλιξη και ευημερία στους πελάτες της.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, πριν από μερικές μέρες η ελληνική πολυεθνική παρουσίασε τη νέα της υπερσύγχρονη εταιρική εικόνα, η οποία ανταποκρίνεται πλήρως στο διεθνούς εμβέλειας brand name «Generation Y» όλα αυτά τα χρόνια και έχει τη δύναμη να τη συνοδεύσει εφεξής στον δρόμο της διεθνούς ανάπτυξης και επιτυχίας.

Ακολουθώντας μια πιο minimal και αφαιρετική λογική και επανασχεδιάζοντας το logo της, η Generation Y ενισχύει τη σύγχρονη εικόνα της, η οποία αποπνέει δυναμισμό και κύρος υπογραμμίζοντας την ανθρωποκεντρική της προσέγγιση και δίνοντας την αίσθηση ανάτασης και συνεχούς ανοδικής κίνησης.

Την ίδια στιγμή, το νέο visual identity θέτει ως πρωταγωνιστές τις αξίες και όλα εκείνα τα στοιχεία που δομούν το μανιφέστο της εταιρείας, όπως η καινοτομία, η αυθεντικότητα και η συνεχής εξέλιξη μέσω της έρευνας και της ανάπτυξης. Κάθε πυλώνας της φιλοσοφίας της εκφράζεται με ένα γραφιστικό element, που λειτουργεί ανεξάρτητα αλλά και ως κομμάτι ενός συνόλου, δημιουργώντας τελικά ένα γραφιστικό σύστημα που διαπνέει όλη την επικοινωνία της εταιρείας και ταυτόχρονα της χαρίζει μια ξεχωριστή ταυτότητα.

Προσφέροντας από την πρώτη στιγμή «breakthrough solutions» στους συνεργάτες της, η Generation Y αποκαλύπτει το νέο, ακόμα πιο σύγχρονο και δυναμικό της πρόσωπο, και μας συστήνεται ανενδοίαστα ως ο παγκόσμιος ψηφιακός σύμμαχος που μπορεί να οδηγήσει θριαμβευτικά το e-business στην επόμενη ημέρα.

*To άρθρο δημοσιεύεται στο νέο Fortune που κυκλοφορεί στα περίπτερα