Γεννηματά: Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες

Γεννηματά: Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες
Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά μιλάει σε ημερίδα που διοργάνωσε το ΚΙΝΑΛ με θέμα: «Αλλάζουμε το Κράτος δυναμώνουμε την Αυτοδιοίκηση», σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Τετάρτη 04 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ξεκινά σήμερα τις εργασίες του το διήμερο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ.

«Το δίλημμα αυτών των εκλογών είναι ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες. Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής πριν και μετά τις εκλογές, σημαίνει δυνατή έκφραση της Κεντροαριστεράς που θα βάλει την σφραγίδα της στις πολιτικές εξελίξεις», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Το Καρφί» τονίζοντας ταυτόχρονα: «κοινός στόχος όλων στο Κίνημα Αλλαγής είναι να κάνουμε την παράταξη ξανά μεγάλη, χρήσιμη για την ελληνική κοινωνία και τη χώρα. Δεν αξίζει στην Ελλάδα η μιζέρια, η φτώχεια, η υπανάπτυξη, η κατάρρευση της μεσαίας τάξης, οι εθνικές υποχωρήσεις, η εξασθενημένη Δημοκρατία».

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «η χειμερινή επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ, το ρεσάλτο στο χώρο μας, απέτυχε. Στη συνέχεια οι Γέφυρες που προσπάθησε να στήσει ο κ. Τσίπρας κατέρρευσαν πριν καλά – καλά στηθούν. Τις ανατίναξε ο κόσμος μας, ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς. Το Κίνημα Αλλαγής συσπειρώνεται, δυναμώνει την ενότητα του. Σε όλη την Ελλάδα οι συγκεντρώσεις είναι πολυπληθείς και με πάθος».

Η κ. Γεννηματά σημειώνει ότι «η αλλαγή κυβέρνησης δεν φτάνει. Χρειάζεται πολιτική ανατροπή και προοδευτική αλλαγή. Φιλοδοξούμε να εκφράσουμε το νέο ρεύμα προόδου που μπορεί να εμπνέει και να πρωταγωνιστεί στις πολιτικές εξελίξεις. Νιώθουμε δυνατοί, είμαστε έτοιμοι».

Η Φ. Γεννηματά στα «Νέα»: Δίλημμα υπάρχει, αλλά δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ

Σε άρθρό της στα «ΝΕΑ» η Φώφη Γεννηματά υπογραμμίζει ότι είναι η ώρα της προοδευτικής διακυβέρνησης. «Στις εκλογές που έρχονται, υπάρχει δίλημμα, δεν είναι όμως ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το δίλημμα των εκλογών είναι Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή διχασμός και νέες περιπέτειες», αναφέρει και προσθέτει ότι το Κίνημα Αλλαγής πιστεύει στην εθνική συνεννόηση και προτείνει ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Ανάπτυξης και κοινωνικής Δικαιοσύνης. Είναι το Σχέδιο Ελλάδα που μπορεί να μας βγάλει πραγματικά από τα μνημόνια και τις επιτροπείες και να φέρει την ανάπτυξη. Ένα σχέδιο με συγκεκριμένα βήματα και στόχους για να γυρίσουμε σελίδα. Για να το υλοποιήσουμε χρειαζόμαστε δύναμη. Δύναμη από το λαό σε όλες τις μεγάλες εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ