Για δεύτερη φορά συνεργασία Spaces και Delphi Economic Forum

Για δεύτερη φορά συνεργασία Spaces και Delphi Economic Forum

Η εταιρεία θα εξοπλίσει και θα διαχειριστεί τα δύο private lounge που θα υπάρχουν στον κεντρικό συνεδριακό χώρο.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η πρωτοπόρος εταιρεία συνεργατικών χώρων και λύσεων εργασίας Spaces στηρίζει το κορυφαίο συνέδριο Delphi Economic Forum και συνεργάζεται μαζί του προκειμένου να εξοπλίσει και να διαχειριστεί τα δύο private lounge που θα υπάρχουν στον κεντρικό συνεδριακό χώρο.

Η Ολλανδική Spaces η οποία αναπτύσσεται ραγδαία στην χώρα μας και ήδη διατηρεί δύο υπερσύγχρονα κέντρα στην Αθήνα, με σχέδια επέκτασης τόσο σε περισσότερα σημεία στην πρωτεύουσα όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας μας, προσφέρει σύγχρονους και εργονομικούς εργασιακούς χώρους σε εταιρείες όλων των μεγεθών.

Παράλληλα ο Χρήστος Μισαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της IWG σε περισσότερες από 34 χώρες, θα συμμετάσχει στο Φόρουμ συζητώντας και παρουσιάζοντας τις εξελίξεις και το μέλλον του εργασιακού χώρου και της ευέλικτης εργασίας. Η παρουσίαση αυτή θα γίνει στο πλαίσιο του ειδικού αφιερώματος που έχει ετοιμάσει το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών παρουσιάζοντας νέες τάσεις και μελλοντικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας και της οικονομίας.

Η Κατερίνα Μάνου, Επικεφαλής των Spaces στην Ελλάδα, Βουλγαρία, Κύπρο και Μέση Ανατολή, δήλωσε «Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε την επιτυχημένη συνεργασία μας με το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών και διαχειριζόμαστε τα lounge αλλά και τα meeting rooms προκειμένου να εξυπηρετήσουμε ένα κοινό απαιτητικό και υψηλού επιπέδου. Θεωρούμε πως η εμπειρία και ο επαγγελματισμός των Spaces ταιριάζει απόλυτα με το υψηλό προφίλ των χορηγών και καλεσμένων του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών».

Πρωτοπόρος στην δημιουργία ευέλικτων συνεργατικών χώρων εργασίας τα τελευταία δέκα χρόνια τα Spaces έχουν αναπτυχθεί από ένα χώρο στο Άμστερνταμ σε ένα παγκόσμιο ηγέτη με 180 τοποθεσίες στην Αμερική, Ευρώπη, Ωκεανία, Ασία και Αφρική. Τα Spaces σκοπεύουν να ανοίξουν το 250ο γραφείο τους τον επόμενο χρόνο.