Γιατί πρέπει να συμμετέχεις στον μεγάλο διαγωνισμό Disrupt Greece

Γιατί πρέπει να συμμετέχεις στον μεγάλο διαγωνισμό Disrupt Greece

Ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών ύψους 100.000 ευρώ και πρόσβαση σε διεθνείς διαγωνισμούς περιμένει τις υποψήφιες ομάδες. 

Το FortuneGreece και οι Industry Disruptors-Game Changers εγκαινιάζουν ένα μεγάλο κύκλο καινοτομίας, μέσα από τον διαγωνισμό που ήδη τρέχει και κορυφώνεται με ένα μεγάλο event στις 29 Ιουνίου.

Οι αιτήσεις έχουν ανοίξει και οι ομάδες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 05 Ιουνίου στο disruptgreece.gr.

Η αξιολόγηση των προτάσεων από σημαντικούς εκπροσώπους της αγοράς, των επενδύσεων, αλλά και του οικοσυστήματος δίνει την ευκαιρία στους τολμηρούς να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για το μεγάλο event στις 29 Ιουνίου και να παρουσιάσουν την ιδέα τους σε ένα δυναμικό κοινό.

Ένα συνολικό πακέτο υπηρεσιών ύψους 100.000 ευρώ περιμένει τις ομάδες που θα συμμετέχουν, ώστε να λάβουν ολοκληρωμένη επιχειρηματική υποστήριξη μέσα από  ένα 360ο πρόγραμμα επιτάχυνσης που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει mentoring, καθοδήγηση, media training και ευκαιρίες διεθνούς δικτύωσης.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα χρηματικά βραβεία ύψους 30.000 ευρώ που θα μοιραστούν οι νικητές του διαγωνισμού στο μεγάλο event, οι φιναλίστ του Disrupt Greece  θα έχουν πρόσβαση σε:

  • coaching και mentoring μέσω ειδικών workshops, που θα τους παρέχουν τα κατάλληλα εργαλεία και εφόδια για να παρουσιάσουν την ιδέα τους στο event στις 29 Ιουνίου, αλλά και μετά το event, όταν οι startups θα πρέπει να εξελίξουν το μοντέλο τους, για να κερδίσουν στον «μαραθώνιο» της επιχειρηματικότητας.
  • ένα ολοκληρωμένο πλάνο επικοινωνιακής προβολής της ιδέας τους, με τη «σφραγίδα» του Fortune και των Ιndustry Disruptors – Game Changers.

Παράλληλα μέσω του διαγωνισμού, οι startups θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την εξωστρέφεια τους, καθώς ανοίγει ο δρόμος για συμμετοχή σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις, ανάλογα με το αντικείμενο και τους στόχους τους. Το Get in the Ring, το Παγκόσμιο Συνέδριο Επιχειρηματικότητας (GEC), το Future Agro Challenge (FAC) , το Creative Business Cup, το Cleantech Open Global Ideas ίσως να είναι και για τη δική σας ομάδα το επόμενο σημαντικό βήμα.

Βασικός σύμμαχος σε αυτή τη προσπάθεια είναι η Παπαστράτος, η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής προϊόντων καπνού στην Ελλάδα, αλλά και θεσμικοί φορείς όπως ο ΣΕΒ, το  ΕΒΕΑ, η ΕΕΝΕ και ο Ελληνικός Σύνδεσμος νεοφυών επιχειρήσεων.

Μπες τώρα στον κύκλο, δήλωσε συμμετοχή στον διαγωνισμό Disrupt Greece.