Γιατί τα Burger King σάς στέλνουν να παραγγείλετε από τα McDonald’s;

Γιατί τα Burger King σάς στέλνουν να παραγγείλετε από τα McDonald’s;
epa07803291 A Burger King sign sits above the restaurant in Sulphur Springs, Texas, USA, 29 August 2019. Burger King has added a meatless burger called the Impossible Whopper to its menu. EPA/LARRY W. SMITH Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Με ανακοίνωσή της η εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε από τους καταναλωτές να υποστηρίξουν τα τοπικά καταστήματα fast food κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η γνωστή αλυσίδα fast food Burger King έκανε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση: Κάλεσε τους πελάτες της να παραγγείλουν από τα McDonald’s, καθώς και πολλά άλλα ανταγωνιστικά εστιατόρια.

Με ανακοίνωσή της η εταιρεία από το Ηνωμένο Βασίλειο ζήτησε από τους καταναλωτές να υποστηρίξουν τα τοπικά καταστήματα fast food κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού, είτε είναι Burger King είτε όχι.

«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε ότι θα σας ζητούσαμε να το κάνετε αυτό, αλλά εστιατόρια που απασχολούν χιλιάδες προσωπικό χρειάζονται πραγματικά την υποστήριξή σας αυτή τη στιγμή«, έγραψε η εταιρεία, αναφέροντας ονόματα ανταγωνιστών της όπως οι: KFC, Subway και Domino’s Pizza, καθώς και άλλες αλυσίδες.

«Επομένως, εάν θέλετε να βοηθήσετε, συνεχίστε να προσφέρετε στον εαυτό σας νόστιμα γεύματα μέσω της παράδοσης στο σπίτι, ή σε πακέτο«.

Εταιρείες όπως οι Pizza Hut, Five Guys, Greggs, Taco Bell, Papa John και Leon επίσης αναφέρονται ονομαστικά στο κείμενο.

«Το να παραγγείλετε ένα Whopper είναι πάντα καλό, αλλά η παραγγελία ενός Big Mac δεν είναι επίσης τόσο κακή», συνεχίζει η ανακοίνωση.