Γυναίκα έπεσε από τον 3ο όροφο στο The Mall Athens – Η ανακοίνωση της Lamda Development

Φωτ. Προσωπικού Αρχείου

Μυστηριώδης παραμένει ο θάνατος της γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο, ενώ οι Αρχές θα εξετάσουν όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μια γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο το βράδυ της Τετάρτης στο Mall στο Μαρούσι. Μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό.

Γιατρός που ήταν παρών και προσπάθησε να της παράσχει τις Πρώτες Βοήθειες, διαπίστωσε πως δεν είχε σφυγμό, κάτι που διαπιστώθηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από μία πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως τη στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο και ξαφνικά φαίνεται να κατευθύνεται προς την κουπαστή του ορόφου και να πέφτει. Αυτό, μοιραία κάνει τις Αρχές να εξετάζουν σοβαρά πλέον τον ενδεχόμενο της αυτοχειρίας, κάτι που βεβαίως θα διαπιστωθεί πλήρως από την συνέχεια της έρευνας για το τραγικό περιστατικό.

Τη βαθιά θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας εκφράζει η Lamda Development με ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση: «Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Σχετικά άρθρα