Γίνετε και εσείς ηθοποιός του επόμενου κύκλου του Game of Thrones

Γίνετε και εσείς ηθοποιός του επόμενου κύκλου του Game of Thrones

Η HBO αναζητεί άτομα για τα γυρίσματα του έκτου κύκλου της σειράς.

Το Game of Thrones, μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών, ετοιμάζει τον επόμενο κύκλο του. Πώς θα σας φαινόταν, λοιπόν, αν συμμετείχατε και εσείς ως ένας από τους ηθοποιούς της σειράς.

Η HBO ανακοίνωσε και επίσημα πως αναζητεί άτομα για τα γυρίσματα των επόμενων επεισοδίων της. Αν η ηλικία σας είναι μεταξύ 25-40 ετών και είστε διαθέσιμος από τις 19 Ιουλίου έως τις 22 Ιουλίου μπορείτε να απευθύνεστε στην HBO και ίσως το όνειρό σας να ζήσετε μέσα στον κόσμο του Game of Thrones γίνει πραγματικότητα.

Οι θέσεις φυσικά αφορούν ρόλους κομπάρσων που θα εμφανίζονται στο υπόβαθρο των σκηνών. Αλλά τα γυρίσματα θα γίνουν στη Βαλένθια οπότε μπορείτε να συνδυάσετε ένα τριήμερο στην Ισπανία με μια αξέχαστη εμπειρία στην αγαπημένη σας σειρά.

Υπάρχει πάντως και μια πιθανότητα να είστε ανάμεσα στους ελάχιστους τυχερούς που θα επιλεγούν για μερικούς πιο σημαντικούς ρόλους της σειράς. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε τη νομική δυνατότητα να εργαστείτε ως «επαγγελματίας ηθοποιός στο Ηνωμένο Βασίλειο», σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΗΒΟ. Οι ηθοποιοί για αυτούς τους ρόλους, άλλωστε, θα επιλεγούν μέσω οντισιόν από βρετανούς ειδικούς.

Ο νέος κύκλος της σειράς θα ξεκινήσει να προβάλετε στις 3 Απριλίου 2016.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετέχετε στα γυρίσματα του Ιουλίου, μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες εδώ.