Γιώργος Παπανδρέου μετά τον βηματοδότη: Θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση

Γιώργος Παπανδρέου μετά τον βηματοδότη: Θα συνεχίσω το νέο τρόπο ζωής με συνεχή άσκηση

Την πρώτη του εμφάνιση μετά την επιτυχή επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη πραγματοποίησε ο πρώην πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς με παρέμβασή του στο 10ο Regional Growth Conference στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου συνομίλησε διαδικτυακά με τον δημοσιογράφο Αθανάσιο Ελλις σήμερα Σάββατο σε μία εξ αναβολής συζήτηση καθώς ήταν προγραμματισμένο να συμμετάσχει με φυσική παρουσία την περασμένη Πέμπτη ημέρα έναρξης του Συνεδρίου.

Ο ίδιος πάντως ευχαρίστησε όλους για τις ευχές που δέχτηκε για ταχεία ανάρρωση μετά την ξαφνική περιπέτεια της υγείας του και όπως είπε χαρακτηριστικά “ Είμαι στις επάλξεις μετά από 2 ημέρες διακοπής. Πολύ σύντομα θα συνεχίσω το νέο τόπο ζωής με συνεχή άσκηση και όσο μπορεί κανείς να αθλείται γιατί είναι σημαντικό κομμάτι για την ζωή όλων μας”.

Αναφερόμενος στις εξελίξεις μετά την Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία αλλά και τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν για την Ευρώπη, τόνισε οτι αν πετύχει ο Βλ. Πούτιν, μπορεί δια της βίας να επιβάλει τον στόχο του και να δώσει θάρρος και σε παρόμοιους ηγέτες να προχωρούν σε τέτοιες συμπεριφορές.

Για την Ευρώπη εξήγησε ότι θα πρέπει να προχωρήσει σε μεγαλύτερη αυτονομία τόσο ενεργειακή όσο και αμυντική και όπως είπε ¨αν η Ευρώπη δεν έχει την αμυντική της αυτονομία τότε δεν θα έχει την σιγουριά και την ασφάλειά της.

Για τις εξελίξεις με την Τουρκία υπογράμμισε πως αν ο Ερντογάν έχει στόχο την εκλογική του επιβίωση τότε δεν ξέρουμε ποιες θα είναι οι ενέργειές του.